سه شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 7 May 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۲
کد مطلب: 29391
۰

چرا کودکان بدغذا می‌شوند؟

مریم شیرمستی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص کودکان بدغذا گفت: باید در مورد بدغذایی کودکان دانست که این عادت از والدین به کودک می‌رسد و وقتی که پدر و مادر از خوردن یک ماده غذایی امتناع می‌کنند، کودک هم می‌آموزد.

وی به خانواده‌ها توصیه کرد: موادغذایی که برای سلامت کودک آنها مفید است را حتما در برنامه غذایی خود جا دهند تا کودک از آنها یاد بگیرد. خانواده‌ها حتما برای هر سه وعده غذایی سفره داشته باشند و دور هم جمع شوند.

شیرمستی با بیان اینکه گاهی بدغذایی کودکان به دلیل این است که طعم یک ماده غذایی را دوست ندارند، خاطرنشان کرد: در این شرایط می‌توان با تغییر طعم آن ماده غذایی به شیوه‌های مختلف کودک را به خوردن آن ترغیب کرد. گاهی کودکان گوشت داخل خورش را به دلیل سختی جویدن دوست ندارند و در این شرایط می‌توان از گوشت کوچک‌تر یا گوشت چرخ‌کرده استفاده کرد.

به گفته این کارشناس تغذیه برای کودکانی هم که میوه دوست ندارند، می‌توان از آبمیوه طبیعی استفاده کرد، یا قطعات میوه را در ژله برای آنها قرار داد.

شیرمستی با بیان اینکه بدغذایی کودکان باید ریشه‌یابی شود، افزود: گاهی کودک به دلیل کم‌خونی بی‌اشتها است یا به دلیل مریضی که باید اصل مشکل برطرف شود. وی از والدین خواست از اجبار و عصبانیت در غذا دادن به کودکان خودداری کنند و اجازه دهند زمانی که خود کودک تمایل داشت، غذا بخورد. در مواقعی که کودک بدغذا است باید از خوراکی‌هایی که دوست دارد، بیشتر استفاده شود.

شیرمستی با اشاره به گنجایش کم معده کودکان، اظهار کرد: باید دانست که کودکان نمی‌توانند حجم زیادی از غذا را یکباره مصرف کنند. بدغذایی کودکان گاهی هم مقطعی است و والدین باید از زمانی‌که کودک اشتهای خوب دارد، حداکثر استفاده را برای رساندن مواد غذایی به بدن او داشته باشند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد