سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 30 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۲ خرداد ۱۳۹۴ / ۲۳:۵۷
کد مطلب: 31450
۰

ژن مدیران موفق کشف شد

به گزارش مهر، برخی از روزها برای مدیران سخت و دشوار است اما برخی از روزها سرشار از موفقیت و کامیابی است. مطالعات اخیر محققان نشان می دهد، تاثیر ژن ها بر میزان موفقیت یا کامیابی مدیران بی تاثیر نیست.

مطالعات محققان دانشگاه علوم روانشناسی ایالت کانزاس نشان می دهد، دوپامین ناقل ژن DAT۱ می تواند تاثیرات مثبت و منفی بر کنترل و مدیریت در محیط کاری داشته باشد.
این مطالعه منجر به شناسایی عملکرد خاص ژنتیکی مرتبط با تصدی موقعیت مدیریت شد. محققان دریافتند تبدیل به یک مدیر خوب و موفق شدن یک مساله ذاتی و ژنتیکی است. در این تحقیقات آمده است : «موفقیت یک مدیر می تواند با مسائل DNA و ژنتیکی همراه باشد تا یک شرکت و کمپانی تبدیل به کمپانی موفق شوند زیرا DAT۱ می تواند مهارت های یک مدیر یا تبدیل شدن به انسانی با انگیزه و موفق را ترغیب کند.»
Wendong Li، سرپرست این پروژه می گوید :« این ژن می تواند تاثیرات مثبت و منفی بر مدیریت داشته باشد البته این موضوع مستلزم ارتباط با فاکتورهای محیطی برای تعیین متغییرهای مختلفی است که در نهایت به نتایج مثبت یا منفی ختم می شود.»
محققان دریافتند، افرادی که ۱۰ مورد allele تکراری در دوپامین ناقل دارند با رفتارهای نابه هنجار در دوران نوجوانی خود روبرو هستند. این ناهنجاری ها با شانس تبدیل به یک مدیر خوب شدن در آینده در ارتباط هستند. اما برعکس افرادی که از ژن ناقل دوپامین کمتری برخوردارند دارای شخصیتی بیش فعال هستند که منجر به تغییرات مثبت شده و در مدیریت از اهمیت زیادی برخوردار است. اما در پایان این تحقیقات آمده است، برای اینکه مدیر خوبی از نظر کاری و اخلاقی باشید، ژن ها، محیط و فاکتورهای مختلفی دخیل هستند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
اندكي غرور به آدم كمك مي كند كه فاصله اش را حفظ كند. آلبر كامو