چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 1 May 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۴ / ۰۱:۱۳
کد مطلب: 34682
۲

با اين 40 نکته بهترين همسر دنيا باش!

با اين 40 نکته بهترين همسر دنيا باش!

به گزارش پايگاه خبري پليس، كارشناسان مركز مشاوره آرامش معاونت اجتماعي فرماندهي انتظامي استان سمنان با استفاده از تجربيات خود در بررسي مشكلات زوج هاي جوان، توصيه هاي كليدي و مهمي را دسته بندي و ارائه كردند، كه به شرح زير تقديم مي شود:

شاد باشيم؛ شاد بودن هميشه ارزشمند است، پس سعي کنيم خود را خوشحال و سرحال نشان دهيم تا خستگي را از تن شريک زندگي خود دور کنيم.

صبور باشيم؛ اگر رفتار همسرمان را خوشايند نمي‌دانيم بهتر است با حوصله و تأمل و در شرايط مناسب او را از چگونگي رفتارش آگاه کنيم.

منطقي رفتار کنيم؛ مسايل را منطقي و درست بررسي کنيم و به جاي منافع شخصي، مصالح زندگي مشترک را در نظر بگيريم و بي‌طرفانه قضاوت کنيم.

کم توقع باشيم؛ از همسرمان آن‌قدر انتظار داشته باشيم که بتواند به انتظارات پاسخ دهد.

مثبت‌نگر باشيم؛ با بياد آوردن لحظات شيرين زندگي بدبيني را از خود دور کنيم، به رفتارهاي خوب همسرمان بيشتر بينديشيم و جنبه‌هاي خوب زندگي را فراموش نکنيم.

خوش‌بين باشيم؛ داشتن نگاه خوش‌بينانه به زندگي و اطرافيان باعث ايجاد آرامش و بذل محبت و عاطفه مي‌شود.

يک‌دل باشيم؛ درک متقابل موجب ايجاد تفاهم مي‌شود و يکدلي به وجود مي‌آورد.

شنونده خوبي باشيم؛ هنگامي که همسرمان با ما صحبت مي‌کند حتي‌الامکان به چشمان او نگاه کنيم و يا با اشاره و سرتکان دادن نشان دهيم که به حرف‌هاي او توجه داريم.

مشوق همسر خود باشيم؛ براي رفتارها و صحبت‌هاي همسرمان ارزش قائل شويم و با يادآوري موقعيت‌هاي موفق گذشته، او را تشويق کنيم تا آينده ي بهتري داشته باشد.

به پيشرفت يکديگر اهميت دهيم؛ آنقدر صميمي باشيم که پيشرفت و ترقي همسرمان يکي از آرزوهاي ما باشد، در حقيقت اولين کسي که از اين پيشرفت سود مي‌برد ما هستيم.

خوش قول باشيم؛ براي حرف‌ها و قول‌هاي خود ارزش قائل شويم و خود را در مقابل آنها مسئول بدانيم خوش‌قولي نشانه ي احترام به خود و همسر است.

 به شخصيت همسرمان احترام بگذاريم و حرمت يکديگر را نزد خانواده و دوستان و … حفظ کنيم.

 ارتباط کلامي و عاطفي خود را حفظ کنيم؛ سعي کنيم با همسر خود درباره ي مسائل مختلف گفتگو کنيم. صحبت کردن بهترين راه آگاهي از افکار و احساسات همسر مي‌باشد.

 با يکديگر مهربان باشيم؛ همسرمان را جزئي از وجود خود بدانيم، محسناتش را بازگو کنيم، برايش خوبي بخواهيم و در راه کمک به همسرمان تمام تلاش خود را به کار ببريم. با مهرباني مي‌توانيم مالک قلب‌هاي يکديگر باشيم و رابطه اي گرم و صميمي بر قرار کنيم.

 محبت‌پذير و قهر گريز باشيم؛ منش توأم با مهرباني و دوري از قهر و کينه صفت همسران فداکار است. تلاش کنيم که آيينه ي زندگي مان شفاف و بدون غبار کدروت باشد.

 راستگو باشيم؛ صداقت و راستي از بهترين سرمايه‌هاي زندگي مشترک است. هرگز نبايد به دروغ و نيرنگ متوسل شويم حتي اگر حقيقت به نفع ما نباشد. فراموش نکنيم که دروغ پايه‌هاي زندگي را سست مي‌کند.

محيط خانواده را با صفا کنيم؛ فضاي عاطفي خانواده بايد چنان مطلوب و دوست داشتني باشد که همسرمان در آن احساس رضايت خاطر کند و از امنيت رواني برخوردار باشد.

 به ارزش‌هاي ديني، اخلاقي و خانوادگي پايبند باشيم؛ ارزش‌ها از ارکان و ستون‌هاي اصلي خانواده محسوب مي‌شوند و مقيد بودن به ارزش‌ها موجب دوام و استحکام خانواده مي‌شود و اصالت آن را حفظ مي‌کند.

 به نيازهاي همسر توجه کنيم؛ رفتار دلنشين و توأم با متانت موجب مي‌شود خواسته‌هاي خود را به راحتي بيان کند.

 بهداشت رواني همسر را تأمين کنيم؛ در سايه ي سلامت جسمي و رواني مي‌توانيم به هدف‌هاي خود برسيم، بنابراين بايد به رفتار او توجه نماييم و از افسردگي و خموديش جلوگيري کنيم.

 با يکديگر مشورت کنيم؛ هر يک از همسران بايد حق داشته باشند نظر و پيشنهاد خود را بيان کنند. با مشورت کردن، راه رسيدن به زندگي سالم کوتاه تر مي‌شود.

 قدرشناس باشيم؛ از همسرمان به خاطر انجام وظايف، مسئوليت‌ها و همکاري‌هايش قدرداني کنيم براي ابراز سپاسگزاري و تشکر به کلمه‌هاي خاصي نيازمند نيستيم!

 احساس مسئوليت داشته باشيم؛ هر يک از همسران بايد خود را در مقابل کاري که برعهده گرفته‌اند متعهد بدانند و از انجام دادن آن شانه خالي نکنند.

 برنامه‌ريزي کنيم؛ در حقيقت برنامه‌ريزي به زندگي خانوادگي نظم و سامان مي‌بخشد.

 الگوي خوبي باشيم؛ طوري رفتار کنيم که الگوي رفتاري مناسبي براي همسر و فرزندان خود باشيم.

 خود را به جاي همسرمان بگذاريم؛ دنيا را از دريچه ي نگاه او ببينيم و از خود بپرسيم : اگر من جاي او بودم چه مي‌کردم؟

 به خواسته‌ها و افکار يکديگر احترام بگذاريم؛ فراموش نکنيم که ازدواج پيمان همکاري و تشريک مساعي است.

 ميانه رو و متعادل باشيم؛ حضرت علي (ع) فرموده‌اند «خيرالامور اوسط‌ها»، پس اگر در تمام امور زندگي (خوردن، خوابيدن، مسافرت و حتي محبت کردن و…) اعتدال را رعايت کنيم کمتر دچار مشکل مي‌شويم.

 با جملات زيبا از همسر خود دلجويي کنيم؛ يک جمله ي شورانگيز مي‌تواند طوفاني از شم و غضب و نفرت را خاموش کند و بناي زندگي را از خطرات گوناگون دور سازد.

 روابط زناشويي را بسيار مهم بدانيم؛ عدم توجه به اين روابط موجب ايجاد مشکلات مختلف خانوادگي، روحي و رواني براي هر يک از طرفين مي‌شود و زندگي را با خطرهاي جدي روبرو مي‌کند.

 به همسر خود بگوييم که من به خاطر عشق به تو همه ي سختي‌هاي زندگي‌مان را مي‌پذيرم؛ چنين جملاتي باعث دلگرمي او مي‌شود.

 همسر خود را راضي کنيم؛ بايد طوري رضايت همسرمان را جلب نماييم که مطمئن باشيم هيچ وقت ما را ترک نمي‌کند و يا در هيچ مشکلي ما را تنها نمي‌گذارد.

 با متانت و صداقت قبول کنيم که در بعضي از کارها همسرمان شايسته‌تر است.

 براي سخن و پيشنهاد همسرمان احترام قائل شويم و خود را عقل کل ندانيم. باور داشته باشيم که هميشه همه چيز را همگان دانند.

 سختي‌ها و مشکلات محيط کار را در حد ضرورت با همسرمان در ميان بگذاريم؛ هم فکري بار مشکلات را سبک‌تر مي‌نمايد.

 فرمان ندهيم؛ نبايد خانه را به پادگان تبديل کنيم، متوجه باشيم که خانه کانون عشق و محبت است نه محل يکه تازي و خشونت.

 تعصبات غلط و افکار مزاحم را از خود دور کنيم؛ افکار مزاحم مانند خوره، سلامت رواني انسان را از ميان مي‌برند. بهتر است به جاي اعمال تعصبات دست و پاگير انرژي خود را صرف توجه به همسر و خانواده نماييم.

 از ازدواج خود اظهار پشيماني نکنيم؛ زندگي و روابط خود را با ديگران مقايسه نکنيم و از ياد نبريم که زندگي هر کسي مطابق سليقه و عقل و درايت او اداره مي‌شود.

 روي نقاط ضعف همسر خود انگشت نگذاريم؛ هر فردي ممکن است در موارد مختلف دچار ضعف باشد آشکار کردن و بزرگ جلوه‌دادن اين نقاط ضعف موجب ايجاد کدورت مي‌شود. هرگز نبايد از نقطه ضعف‌ها به عنوان اسلحه‌اي براي سکوت يا شکست دادن همسر استفاده کنيم.

 مقابله به مثل نکنيم؛ از رفتارهاي تلافي جويانه بپرهيزيم و سعي کنيم به جاي مقابله به مثل، رفتار مناسب را به او يادآوري نماييم.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
خوشبختی یعنی بدست آوردن یک زندگی و تقسیم آن با دیگران!