يکشنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 19 May 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۸
کد مطلب: 56358
۵
۱

تجلیل از پدر علم رفتار حرکتی ایران در دانشگاه تهران

تجلیل از پدر علم رفتار حرکتی ایران در دانشگاه تهران
به گزارش میگنا استاد مهدی نمازی‌زاده که در جامعه علمی ایران و از سوی شاگردان و همکارانش در گروه‌ها و دانشکده‌های تربیت‌بدنی دانشگاه‌های مختلف کشور به عنوان پدر علم رفتار حرکتی ایران شناخته می‌شود، عصر روز سه‌شنبه در آئینی با حضور دکتر سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران، دکتر محمود گودرزی رئیس دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی و دکتر مهدی شهبازی مدیرکل حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران و در جمع اساتید و دانشجویان تربیت بدنی و دیگر دوستدارانش در محل دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه تهران مورد تجلیل قرار گرفت.

در آئین نکوداشت استاد مهدی نمازی‌زاده، فیلم مستند زندگی‌نامه این معلم فرزانه برای اولین بار پخش شد. در این مستند، معرفی سبک زندگی استاد، انس او با کتاب‌های اجتماعی و همچنین نوع نگاهش به موسیقی، دوستی با فرزندان و … مورد اشاره قرار گرفته بود.

دکتر نمازی‌زاده در بخشی از این مستند می‌گوید: استفاده از ورزش به عنوان یک ابزار برای تربیت افراد و شکل‌گیری شخصیت افراد است و یادآور این است که هر کسی وارد رقابت می‌شود، اولین رقیبش را خودش بداند.

پدر علم رفتار حرکتی ایران درباره نوع رفتار و برخوردش با دانشجویان بسیاری که داشته است، چنین گفت: هیچ‌گاه از موضع قدرت به دانشجو تحکم نکردم و تلاش کردم عشق و علاقه به علم را در آنها ایجاد کنم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر سیدمحمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران نیز در آئین نکوداشت دکتر مهدی نمازی‌زاده، در سخنانی اظهار کرد: دکتر نمازی‌زاده از مفاخر دانشگاه تهران هستند و این نکوداشت حداقل اقدام در مسیر جبران تلاش‌هایی است که این استاد برای دانشگاه تهران داشته است.
 

وی افزود: نکوداشت دکتر نمازی‌زاده، قبل از اینکه برای این استاد بزرگوار اهمیت داشته باشد، برای خود ما ارزشمند است که به حضور چنین اساتیدی در دانشگاه افتخار کرده و زمینه‌ای فراهم کنیم تا وقتی اساتید و دانشجویان‌مان تجلیل این اساتید را می‌بینند، تعهدشان نسبت به دانشگاه افزایش پیدا کند.

رئیس دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: برکت حضور اساتید پیشکسوت، به کار و محیط سازمانی دانشگاه برکت می‌دهد. آموزه‌های دینی نیز به صورت مکرر بر تکریم و گرامیداشت عالمان و پیشکسوتان تاکید دارند و هم از منظر علمی و هم از منظر مبانی دینی، بزرگ داشتن مفاخر و بزرگانی مانند دکتر نمازی‌زاده دارای جایگاه بالایی است.

دکتر مقیمی، گرامیداشت واقعی اساتید پیشکسوت را در مستندسازی تجربیات ایشان دانست و افزود: پاس داشتن واقعی سرمایه بزرگ اساتید پیشکسوت، ناظر بر این است که تجربیات این گوهرهای کمیاب منتقل شوند. پس باید تجربیات‌شان را مستند کنیم و کتاب‌هایی را از مفاخر دانشگاه تهران تولید کنیم؛ نانوشته‌هایی که متأسفانه کمتر مدون و مکتوب شده‌اند. اما معاونت پژوهش‌وفناوری دانشگاه می‌تواند برای این موضوع مهم برنامه‌ریزی کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

رضا
Iran, Islamic Republic of
استاد عزیز بی مانند سایه حضرتعالی مستدام برای نسل ما که افتخار شاگردی تان را مباهات و افتخار خویش میدانیم خبری مسرت بخش بود ، هنوز جزوه اسنسل شما را غرور کتابخانه من است تا همیشه در قلب مایی
به خاطر توهین‌های همسرم اعتماد به نفس ندارم
نظریه ویگوتسکی به زبان ساده
۷ شبهه غیرواقعی درباره تعطیلی پنجشنبه ها و پاسخ صحیح به آن
سوگ بعد از سقط و غمی‌ بی‌پایان
نقش تمایز یافتگی در رضایت زناشویی
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
هیچوقت برای تبدیل شدن به کسی که میخواستین باشین دیر نیست... فقط کافیست اولین قدم را بردارید.