پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2 May 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۲۸ مهر ۱۴۰۲ / ۰۹:۵۴
کد مطلب: 63192
۰

«موسیقی» و «امور خدمات عمومی» به رشته‌های تحصیلی دانش‌آموزان استثنایی اضافه شد

«موسیقی» و «امور خدمات عمومی» به رشته‌های تحصیلی دانش‌آموزان استثنایی اضافه شد
محمود امانی طهرانی اظهار کرد: کمیسیون برنامه درسی، دو رشته موسیقی و امور خدمات عمومی را برای کودکان استثنایی و با نیاز‌های ویژه تصویب کرد.
 
وی رشته امور خدمات عمومی را بسیار پرظرفیت برای اشتغال دانش آموزان استثنایی دانست و توضیح داد: علاوه بر رشته امور خدمات عمومی یک جدول هم برای مواد درسی خاص رشته موسیقی تصویب کردیم. رشته موسیقی را بیشتر برای بچه‌هایی که اختلال اتیسم دارند، مد نظر داریم چراکه این رشته حالت روان درمانی دارد.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا شرایط برای تحصیل دانش‌آموزان استثنایی در این دو رشته برای سال تحصیلی آینده مهیا می‌شود؟، تصریح کرد: برای تصویب برنامه درسی این دو رشته کارشناسان سازمان استثنایی هم بسیار خوب به میدان آمدند. برای سال بعد مدارس استثنایی می‌توانند این دو رشته را داشته باشند و امیدوارم در مقام اجرا هم خوب ظاهر شود.

امانی با بیان اینکه توجه به کودکان استثنایی و آموزش آن‌ها ملاک توسعه کشور‌ها محسوب می‌شود، تاکید کرد: یکی از نقاط قوت حوزه آموزش در کشور ما توجه به آموزش استثنایی است. آموزش و پرورش استثنایی همیشه در کشور ما سابقه طولانی داشته است و اسم افراد بزرگی نظیر باغچه‌بان در این حوزه ماندگار شده است. ایران تاریخ افتخارآمیزی در این زمینه دارد. همچنین از زمانی که آموزش و پرورش به طور رسمی شکل گرفت، مسائل دانش آموزان استثنایی نیز در مصوبات شورای عالی و دیگر تصمیمات وزارتخانه دیده می‌شد.

وی یادآور شد: یکی از دغدغه‌های خانواده این دانش‌آموزان این است که فرزندانشان پس از تحصیل در مدارس بتوانند سر کار رفته و شغلی داشته باشند. در عین حال امیدواری نسبت به اینکه این دانش‌آموزان نیز می‌توانند همانند دیگر دانش آموزان مشغول به کار شوند بسیار مهم است. در واقع خودباوری این دانش‌آموزان و آورده‌های نگرشی و روانی این موضوع برای خانواده‌ها خیلی مهم است.

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره ضرورت تصویب دو رشته «موسیقی» و «امور خدمات عمومی» برای دانش‌آموزان استثنایی، خاطر نشان کرد: یکی از کار‌هایی که باید برای ایجاد امید به اشتغال در بین دانش‌آموزان استثنایی و آماده سازی آنان برای اشتغال انجام می‌دادیم، ایجاد گشایش در رشته‌های درسی آن‌ها بود.

امانی افزود: در عین حالی که بستر‌های آموزش نظری ما محدود و سنگین و انعطاف پذیری آن دشوار است، اما آموزش‌های فنی و مهارتی ما از انعطاف بیشتری برخوردار است. در این میان نیز رشته‌های کاردانش از چابکی بیشتری نسبت به رشته‌های فنی و حرفه‌ای برخوردارند از این رو دبیرخانه شورای عالی آموزش و پرورش در این زمینه برنامه درسی دو رشته موسیقی و امور خدمات عمومی را برای بچه‌های استثنایی با نیاز‌های ویژه تصویب کرد.
 
 
 
مرجع : باشگاه خبرنگاران
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
برای اینکه دوستت داشته باشم و به تو احترام بگذارم، مجبور نیستم با تو هم عقیده باشم.