جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۳ تير ۱۳۹۵ / ۰۲:۴۸
کد مطلب: 37464
۱

واکنش بدن به حذف گوشت قرمز!

واکنش بدن به حذف گوشت قرمز!
به گزارش ایسنا، روزنامه ایندیپندنت در مقاله‌ای در این باره نوشت:‌ کارشناسان در پاسخ به این پرسش که خودداری از خوردن مواد گوشتی چه واکنشی در بدن به دنبال دارد، موارد زیر را مطرح می‌کنند:

۱- کاهش وزن: گروهی از محققان دانشکده پزشکی جرج واشنگتن در آمریکا به بررسی این موضوع پرداختند که وقتی فرد از رژیم گوشتخواری به گیاهخواری روی آورد چه میزان وزن کم می‌کند. در این بررسی مشخص شد افرادی که مواد گوشتی را از رژیم غذایی‌شان حذف کنند بدون آنکه توجهی به کالری دریافتی یا افزایش فعالیت بدنی داشته باشند به طور متوسط ۱۰ پوند وزن کم می‌کنند.

۲- تغییر باکتری‌های روده:
نوع خوراکی مصرفی افراد با سیستم گوارشی و دیگر بخش‌های بدن مرتبط است. در مطالعه‌ای که سال ۲۰۱۴ انجام گرفت. تفاوت بین ترکیب باکتری‌های روده در افراد گیاهخوار و گوشتخوار مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد افراد گیاهخواری که از مصرف هر گونه مواد گوشتی خودداری می‌کنند دارای گونه‌های دفاعی باکتری‌های روده هستند.

۳- محروم شدن بدن از دریافت برخی مواد مغذی: یک رژیم غذایی گیاهی متعادل می‌تواند مواد مغذی مورد نیاز بدن را تامین کند هر چند در این شرایط دریافت آهن، ویتامین D و ویتامین B۱۲ سخت تر انجام می‌شود.

۴- کاهش خطر ابتلا به سرطان: در گزارش جدید سازمان جهانی بهداشت (WHO) گوشت فرآوری شده به عنوان مواد سرطان‌زا معرفی شده است. گوشت قرمز در گروه خوراکی‌هایی قرار گرفته که احتمالا دارای مواد سرطان زا هستند. کارشناسان معتقدند: تنها مصرف ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان روده را تا ۱۸ درصد افزایش می‌دهد.

۵- کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قبلی: محققان به تازگی دریافته‌اند گوشت قرمز با بروز بیماری‌های قلبی مرتبط است. همچنین مطالعات نشان می‌دهد وجود ماده مغذی "کارنیتین" در مواد غذایی واکنش‌های میکروب روده را به دنبال دارد که به بروز بیماری‌های قلبی کمک می‌کند. به گفته محققان، بررسی اطلاعات جمع آوری شده از وجود ارتباط بین گوشت قرمز، هضم کارنیتین و ابتلا به بیماری‌های قلبی حکایت دارد.

 

 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی