شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۸ / ۲۱:۲۰
کد مطلب: 48268
۱

قبولی 54 درصدی دختران در کنکور سراسری

قبولی 54 درصدی دختران در کنکور سراسری
میگنا: حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش گفت: با توجه به اینکه نتایج نهایی پذیرفته شدگان رشته های با آزمون در کنکور سراسری سال ۹۸ امروز شنبه ۲۳ شهریورماه منتشر شدفاز تعداد ۱۹۱ هزار و ۲۱۵ پذیرفته نهایی رشته های با آزمون کنکور سراسری ۹۸ بیش از ۵۴ درصد قبولی ها را دختران تشکیل می دهند.

وی افزود: از این تعداد ، تعداد ۱۰۴ هزار و ۱۲۳ نفر زن و تعداد ۸۷ هزار و ۹۲ نفر مرد هستند. به عبارت دیگر ۵۴.۴۵ درصد پذیرفته شدگان را زنان و ۴۵.۵۵ درصد پذیرفته شدگان را مردان تشکیل می دهند.همچنین، تعداد ۱۱۶ هزار و ۹۵۹ نفر در دوره روزانه، ۱۵ هزار و ۲۰۱ نفر در دوره شبانه، ۱۳ هزار و ۱۸۸ نفر در دانشگاه پیام نور، ۲۳ هزار و ۹۲۸ نفر در دانشگاه های فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی، ۱۶ هزار و ۱۳۹ نفر در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی، ۳ هزار و ۷۸۷ نفر در پردیس خودگردان دانشگاه ها و ۲ هزار و ۱۳ نفر در مازاد ظرفیت پذیرفته شده اند.

مشاورعالی سازمان سنجش ادامه داد: در میان گروه های آزمایشی نیز گروه آزمایشی ریاضی و فنی دارای بیشترین میزان قبولی است. در گروه آزمایشی ریاضی و فنی تعداد ۵۹ هزار و ۶۱۷ نفر پذیرفته شده اند که از این تعداد ۲۱ هزار و ۷۵۷ نفر زن و ۳۷ هزار و ۸۶۰ نفر مرد هستند. همچنین، در گروه علوم تجربی ۶۴ هزار و ۸۷۰ نفر قبول شده اند که از این تعداد ۳۸ هزار و ۶۴۴ نفر زن و ۲۶ هزار و ۲۲۶ نفر مرد هستند. در گروه علوم انسانی نیز ۵۷ هزار و ۶۹۷ نفر پذیرفته شده اند که از این تعداد ۳۷ هزار و ۳۸۹ نفر زن و ۲۰ هزار و ۳۰۸ نفر مرد هستند.

توکلی تصریح کرد: در گروه آزمایشی هنر تعداد ۴ هزار و ۴۷۷ نفر قبول شده اند که از این میان ۳ هزار و ۴۴۴ نفر زن و ۱ هزار و ۳ نفر مرد هستند. در گروه آزمایشی زبان های خارجی هم تعداد ۴ هزار و ۵۵۴ نفر پذیرفته شده اند که ۲ هزار و ۸۵۹ نفر زن و ۱ هزار و ۶۹۵ نفر مرد هستند.

وی درپایان خاطرنشان کرد: پذیرفته شدگان باید بر اطلاع از نحوه ثبت نام و مدارک مورد نیاز به سایت دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی محل قبولی مراجعه کنند.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
نمی توانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی، ولی می توانی از جایی که هستی آغاز کنی و پایان را عوض کنی...