جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۸ فروردين ۱۳۹۷ / ۲۳:۵۴
کد مطلب: 44031
۲

مردان باهوش به این بیماری مبتلا نمی‌شوند

مردان باهوش به این بیماری مبتلا نمی‌شوند
میگنا: کارشناسان در جدیدترین پژوهش‌های خود دریافتند داشتن ضریب هوشی بالا می‌تواند از فرد در برابر افسردگی محافظت کند، البته این مسئله تنها مردان را در بر می‌گیرد.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند رابطه مستقیمی بین سطح هوش و بروز افسردگی در افراد وجود دارد، کارشناسان یکی از دلایلی که افراد هوشمند کمتر دچار افسردگی می‌شوند را داشتن سبک زندگی سالم، تغذیه مناسب، مصرف کمتر سیگار و مواد دخانی بین افراد باهوش و نیز انجام ورزش منظم به وسیله آن‌ها می‌دانند.

این پژوهش به وسیله دانشمندان دانشگاه کالج لندن انجام شده است و کارشناسان اعتقاد دارند تفاوت بین زنان و مردان در ابتلا به افسردگی به دلیل دگرگونی‌های هورمونی بین آنهاست.

برخلاف مردان باهوش که کمتر دچار افسردگی می‌شوند و سطح امید به زندگی و مثبت اندیشی در آن‌ها بالاست، زنان باهوش بیشتر امکان دارد دچار افسردگی شوند.

کارشناسان افزایش بیشتر افسردگی در بانوان را در وهله اول به دلیل دگرگونی‌های هورمونی، بارداری، مصرف برخی داروها، احساس ترس و ناامیدی از پیر شدن، چاقی، مجرد ماندن، نازایی، بحران و شکست‌های عاطفی و از دست دادن عزیزان می‌دانند.

کارشناسان برای بررسی سطح هوش و اثر گذاری آن بر استرس و افسردگی آزمایشی برروی بیش از ۹۶۰۰ مرد در رده سنی ۱۸ تا ۹۷ سال درکشور انگلستان انجام داده اند، پس از دریافت نمونه‌های خون، از این افراد تست هوش گرفته و میزان آن ثبت شده است.

آن دسته از مردانی که سطح هوش بالاتری داشته به میزان کمتری دچار افسردگی و استرس شده اند، کارشناسان دلیل این امر را تشرح هورمون تستوسترون به میزان زیاد در بدن مردان می‌دانند که سبب می‌شود در بدن آن‌ها التهاب ایجاد نشود.

داشتن استرس و افسردگی می‌تواند سبب ابتلای افراد به ویژه بانوان به بیماری هایی همچون ام اس، آرتریت روماتوئید، کاهش یا افزایش وزن غیر طبیعی، تمایل به خودکشی، اعتیاد، ریزش موی سر، ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی و حتی بروز آرتروز شود.

پژوهشگران در تحقیق‌های خود دریافتند افسردگی یک بیماری جسمی است که به دلیل دگرگونی‌های هورمونی، جهش ژن‌های مختلف و حتی درموارد تحریک سیستم ایمنی و ترشح هورمون‌های تولید کننده احساس‌های منفی و ناامید کننده به وجود می‌آیند.

کارشناسان در نظر دارند در آینده درمان‌هایی برای برطرف کردن تحریک سیستم ایمنی بدن که سبب بروز احساس افسردگی در افراد می‌شوند ابداع کنند.

محققان پیش بینی کرده اند افسردگی در سال‌های آینده به یکی از بیماری‌های شایع و بسیار خطرناک در دنیا تبدیل می‌شود که می‌تواند حتی سبب مرگ هزاران نفر شود.

درمان افسردگی به شیوه‌های مختلف انجام می‌شود، از جمله دارو درمانی، گذراندن جلسه‌های مشاوره، تغذیه سالم، انجام ورزش، مصرف برخی ویتامین‌ها به ویژه ویتامین D و دگرگون کردن رنگ لباس‌ها و دکوراسیون خانه و محل کار و روش‌هایی مشابه انجام می‌شود.

منبع:Dailymail
 
مرجع : باشگاه خبرنگاران
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلو دیدگان آنهاست به داشته هاي خود عميق تَر نگاه كنيم