چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 1 May 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۲ فروردين ۱۳۹۱ / ۰۴:۴۸
کد مطلب: 10156
۰

نحوه مجازات و مصاديق تخلف درآزمون دكتري اعلام شد

مشاورعالي سازمان سنجش آموزش كشور از برخورد قاطع با متخلفان آزمون دكتري خبر داد و گفت: برابر قانون رسيدگي به تخلفات و جرايم در آزمونهاي سراسري، متخلفان آزمون دكتري با مجازات هايي همچون محروميت از شركت در آزمون و جريمه هاي نقدي رو به رو مي‌شوند. حسين توكلي در گفت و گو با ايرنا افزود: براساس قانون رسيدگي به تخلفات و جرايم در آزمونهاي سراسري، ارتكاب هرگونه عملي كه موجب بي‌نظمي در برگزاري آزمون شود يا همراه داشتن هرگونه وسيله غيرمجاز از قبيل وسايل ارتباط الكترونيكي و دستگاههاي حافظه‌دار به عنوان تخلف و جرم محسوب مي شود كه ارتكاب آن منجر به اخطار كتبي با درج در پرونده داوطلب و اعلام به مراجع ذيربط يا محروميت از گزينش در آزمون همان سال خواهد شد.

مشاورعالي سازمان سنجش آموزش كشور ادامه داد: داوطلباني كه اقدام به ارائه مدرك يا گواهي مجعول يا تصوير گواهي مجعول براي شركت در آزمون كنند يا با داوطلبان و يا افراد خارج از حوزه امتحاني يا دست‌اندركاران آزمون از قبيل عوامل اجرايي و طراحان سوال براي تخلف در آزمون تباني كنند نيز متخلف محسوب مي شوند و مجازاتهاي محروميت از گزينش علمي در آزمون همان سال و ابطال قبولي داوطلب در همان سال و محروميت از شركت در آزمون از يك تا ده سال بعد در انتظار آنها است. به گفته توكلي، ثبت‌نام در آزمون با هويت مجعول يا شركت در جلسه آزمون به جاي داوطلب اصلي و استفاده از هرگونه وسيله غيرمجاز از قبيل وسايل ارتباط الكترونيكي و دستگاههاي حافظه‌دار نيز مشمول قانون رسيدگي به تخلفات و جرايم در آزمون هاي سراسري مي شود و براي مرتكبان آن مجازاتهاي محروميت از گزينش علمي در آزمون همان سال و ابطال قبولي داوطلب در همان سال و محروميت از شركت در آزمون از يك تا ده سال بعد اعمال خواهد شد.

وي يادآورشد: كمك به داوطلب خارج از ضوابط برگزاري آزمون جهت پاسخ به سوالات، دسترسي غيرمجاز به اطلاعات مربوط به داوطلبان يا استفاده غير مجاز از آنها، هرگونه تغيير غيرمجاز سوالات، اوراق و پاسخنامه‌هاي داوطلبان يا ساير مدارك و دفاتر مربوط به آزمون، افشاي سوالات و خريد و فروش سوالات آزمون يا پاسخ آنها يا تلاش در جهت دستيابي و افشاي آن يا شركت يا معاونت در اين امر قبل يا حين برگزاري آزمون نيز از مصاديق جرم و تخلف قانوني محسوب مي شوند كه درصورت ارتكاب آنها هيات‌هاي رسيدگي متهم را براي رسيدگي و اعمال جزاي نقدي از ده ميليون ريال تا يك ميليارد ريال يا حبس از يك تا پنج سال يا هر دو مجازات به محاكم دادگستري معرفي خواهد كرد.

مشاورعالي سازمان سنجش ادامه داد: ارتكاب هر يك از تخلف هاي ياد شده، چنانچه در قالب عضويت در يك گروه يا شبكه باشد موجب تشديد مجازات مي‌شود و تشكيل دهنده و سركرده گروه يا شبكه به حداكثر مجازات محكوم مي‌شود. وي از داوطلبان آزمون دكتري خواست تا از آوردن وسايل اضافي به جلسه امتحان و هرگونه وسيله ارتباطي، الكترونيكي و محاسباتي از قبيل تلفن همراه، پيجر و ماشين حساب، كيف دستي، ساك دستي، كتاب، جزوه به طور جدي خودداري كنند چرا كه به همراه داشتن هركدام از اين وسايل به عنوان تقلب و تخلف تلقي مي شود و با داوطلبان برابر آيين نامه تقلب و تخلف رفتار خواهد شد. آزمون دكتري نيمه متمركز سال 1391 در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز جمعه، 25 فروردين ماه در 32 شهرستان مختلف كشور برگزار مي شود.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
چرا همیشه بدنبال این هستیم که بدانیم چرا گل خار دارد؟ بیایید گاهی بدنبال آن باشیم که بدانیم چرا خار گل دارد؟