دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۱ / ۱۷:۱۷
کد مطلب: 10516
۰

تغییر نام دانشگاه‌ها به مفاخر و مشاهیر

   

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم خطاب به معاونان فرهنگی دانشگاهها اعلام کرد که در سال 91 نام برخی دانشگاههای کشور به نام مفاخر و مشاهیر آن استان تغییر می کند، گفت: در این زمینه باید دانشگاهها پیشنهادات خود را به وزارت علوم ارائه دهند.


به گزارش مهر، غلامرضا خواجه سروی امروز در پنجمین اجلاس معاونان فرهنگی اجتماعی دانشگاهها که در وزارت علوم برگزار شد، خطاب به این معاونان تاکید کرد که در سال 91 برخی دانشگاهها باید نام خود را از نام شهر به نام مفاخر و مشاهیر آن استان تغییر دهند.

وی در ادامه افزود: این درخواست باید از سوی دانشگاهها مطرح و سپس در شورای عالی انقلاب فرهنگی بررسی شود و قطعاً هیچ فردی مخالف تغییر نام دانشگاهها به نام مفاخر و مشاهیر کشور نیست. در این زمینه حتی باید از دانشگاههای علوم پزشکی نیز پیشی گرفت و این امر در سال 91 باید به اتمام برسد.

خواجه‌سروی در این باره تاکید کرد که اگر پس از راه اندازی دانشگاهی در یزد، نام این دانشگاه شد دانشگاه یزد، مربوط به زمانی بوده که در یزد تنها یک دانشگاه تاسیس شده بود اما هم اکنون در این استان چندین دانشگاه وجود دارد و نیاز نیست اسم همه دانشگاهها در این استان، دانشگاه یزد باشد.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم خاطر نشان کرد که یکی از اقدامات ارتقای خودباوری در دانشگاهها، اولویت گذاشتن مشاهیر و مفاخر کشور است که به تولید علم، فناوری و فرهنگ کمک کرده اند و نباید آثار گذشتگان به فراموشی سپرده شود.

احداث خانه سینما در دانشگاهها

خواجه سروی از تاسیس خانه سینمای دانشگاهی خبر داد و گفت: ما در اداره کل فرهنگی موفق شدیم خانه سینمای دانشگاهی را تاسیس کنیم و به تبع آن دانشگاه‌ها نیز می توانند در این زمینه اقدام کنند.

تاسیس باشگاه آزاد اندیشی

وی تاسیس باشگاه آزاد اندیشی را از ضرورت‌های امسال عنوان کرد و گفت: با تاکیدات مقام معظم رهبری و برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی، باشگاه آزاداندیشی دانشجویی باید در تمامی دانشگاه‌ها تاسیس و فضای مناسبی به این امر اختصاص داده شود.

به گفته معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم، "هر پردیس دانشگاهی، حداقل یک باشگاه آزاد اندیشی" شعار امسال کرسیهای آزاد اندیشی است و البته حتی بیشتر از یک باشگاه می تواند در دانشگاهها راه اندازی شود. به همین منظور دانشگاههای بزرگ و مادر باید در این زمینه کار را زودتر آغاز کنند.

حضور خبرنگاران فرهنگی در دانشگاهها

این مقام مسئول در وزارت علوم همچنین به حضور خبرنگاران فرهنگی در دانشگاهها تاکید کرد و گفت: پس از آنکه باشگاه فرهنگی وزارت علوم راه اندازی شد، خبرنگاران فرهنگی نیاز است در دانشگاهها فعال شوند تا اخبار پیشرفتهای دانشگاه را به جهان مخابره کنند.

آخرین وضعیت صدور کارنامه فرهنگی دانشگاهها

به گزارش مهر، معاون  فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه سخنان خود خطاب به معاونان فرهنگی دانشگاهها تاکید کرد که به استادان جدیدالورود توجه کافی و برای آنان در دانشگاهها برنامه هایی تدارک دیده شود.

وی همچنین درباره کارنامه فرهنگی دانشگاهها اعلام کرد که کارنامه فرهنگی دانشگاههای دولتی صادر شده، کارنامه فرهنگی پژوهشکده ها و پژوهشگاهها صادر می شود همچنین برای دانشگاههای پیام نور، جامع علمی کاربردی و فنی حرفه ای این کارنامه صادر خواهد شد.

برگزاری جشن دانش آموختگی در مقاطع تحصیلات تکمیلی

خواجه سروی تاکید کرد که برگزاری جشن دانش آموختگی نباید محدود به مقطع کارشناسی شود و دانشگاهها باید این جشن را برای دانش آموختگان مقاطع تحصیلات تکمیلی نیز برگزار کنند.

به گفته وی کارنامه فرهنگی دانشجویان نیز در دستور کار وزارت علوم قرار دارد.

گرنت فرهنگی استادان

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم خطاب به معاونان فرهنگی تاکید کرد که هر چه زودتر گرنت فرهنگی استادان در دانشگاهها تهیه شود.

وی خاطرنشان کرد: در همین راستا، دانشگاه علم و صنعت اقدام به تهیه پیش نویس گرنت فرهنگی استادان کرده است.


نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
اعتماد به نفس ضرورتاً تضمین کننده موفقیت نیست ولی عدم اعتماد به نفس مطمئناً باعث شکست می‌شود./ آلبرت بندورا