يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۹:۳۲
کد مطلب: 13065
۰

تاثیر روزه بر تقویت عضله قلب

محققان دریافتند که روزه گرفتن عضله قلب را تقویت می‌کند و جریان خون به قلب را بهبود می‌بخشد. همچنین از بروز آلزایمر پیشگیری می‌کند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری خاورمیانه، جمعیت بیماریهای قلب آمریکا در تحقیقات جدید خود آورده است: خودداری از غذا خوردن و روزه‌داری عضله قلب را تقویت می‌کند و روند پمپاژ خون به قلب را به میزان 25 درصد نسبت به روزهای عادی بهبود می‌بخشد.

در این تحقیقات آمده است: بدن انسان هر از چند گاهی نیاز دارد که از مصرف غذا به ویژه مواد چربی برای محافظت از عضله قلب و تقویت آن و افزایش پویایی قلب دست بکشد.

این تحقیقات بر ضرورت پرهیز از مواد غذایی و املاح که تاثیر منفی بر قلب می گذارد، تاکید دارد.

جمعیت بیماریهای قلب آمریکا در این تحقیقات همچنین به ارتباط روزه غیرمتناوب با فاکتورهای پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی اشاره کرده است.

این تحقیقات همچنین نقش روزه غیرمتناوب در افزایش سطح کلسترول خوب در انسان های سالم و کاهش سطح تری گلیسرید را که با افزایش خطرات ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی در ارتباط است، روشن کرد.

محققان فرانسوی نیز اخیراً دریافتند که روزه از ابتلا به بیماری سرطان پیشگیری می‌کند و علائم پیری و احتمال ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد.

این در حالی است که محققان آمریکایی و ایتالیایی در تحقیقات جداگانه اخیر خود از فواید بی شمار روزه گرفتن برای سلامت انسان و تاثیر پیشگیرانه و درمانی آن را در بسیاری از بیماریها خبر دادند.

این تحقیقات نشان داد: روزه گرفتن به مدت 2 روز باعث کاهش کالری‌ها می‌شود که این امر به افزایش مقدار سلولهای عصبی منجر می‌شود که اعصاب را فعال می‌سازد.

این تحقیقات افزود: روزه گرفتن به مدت 10 روز پیاپی همراه با دنبال کردن یک رژیم غذایی مبتنی بر سبزی به بیماران دچار التهاب مفاصل در کاهش میزان درد ناشی از آن کمک می‌کند و همین وضعیت درباره بیماریهای مربوط به قلب نیز صدق می‌کند.

بر اساس این تحقیقات، روزه گرفتن به مدت 12 روز نیز فواید خودش را در بیماران دارای فشار خون بالا نشان می‌دهد.

این تحقیقات همچنین نشان داد: روزه گرفتن به مدت یک ماه کامل خطرات بیماری دیابت را به میزان 40 درصد کاهش می‌دهد زیرا بدن به جای گلوکز، کلسترول ترشح می‌کند که از چربی‌ها به عنوان منبع انرژی استفاه می‌کند و این وضعیت سلولهای چربی در بدن را کاهش می‌دهد.

بر اساس این تحقیقات، روزه گرفتن همچنین از برخی بیماریها پیشگیری می‌کند و نقش درمانی آن در سرطانهای پوست، سینه و مغز به همان اندازه شیمی درمانی است و گرفتن روزه به مدت 5 روز به کاهش رشد تومورهای سرطانی کمک می‌‌کند.

در همین حال، محققان ژاپنی نیز تحقیقاتی را روی 380 بیمار دچار برخی از بیماریهای روانی مثل افسردگی و فروپاشی عصبی انجام دادند و یک برنامه روزه گرفتن به مدت 110 روز را برای آنها اجرا کردند که باعث شد آنها به میزان 87 درصد از این علائم رهایی یابند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
دو بیگانه همدرد، از دو خویشاوند بی‌درد یا ناهم‌درد، با هم خویشاوندترند… علی شريعتی