شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۶ مهر ۱۳۹۱ / ۰۵:۰۲
کد مطلب: 14510
۰

این مواد غذایی افسردگی را تشدید می کنند!

افراد افسرده همچنین باید از مصرف جوش شیرین، شیرین کننده های مصنوعی، مونوگلوتامات سدیم پرهیز کنند چرا که این مواد باعث اختلال در سروتونین و تشدید افسردگی می شود.
شقایق احمدی، کاشناس ارشد تغذیه عنوان کرد: افراد افسرده باید از انواع مواد غذایی که می تواند سبب تشدید افسردگی شوند از جمله شکر و آرد سفید اجتناب کنند چرا که باعث افزایش و کاهش ناگهانی قند خون و تشدید افسردگی می شود.

وی با بیان این مطلب ادامه داد: افراد افسرده همچنین باید از مصرف جوش شیرین، شیرین کننده های مصنوعی، مونوگلوتامات سدیم پرهیز کنند چرا که این مواد باعث اختلال در سروتونین و تشدید افسردگی می شود.

احمدی تصریح کرد: افراد افسرده برای پرهیز از تشدید افسردگی خود باید از مصرف غذاهای حاوی چربی اشباع شده مانند مارگارین، پی(دمبه) و غذاهای خیلی سرخ شده پرهیز کنند.وی خاطرنشان کرد: از مصرف الکل و کافئین و نیکوتین نیز باید اجتناب کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "