شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۱ / ۱۰:۴۴
کد مطلب: 14857
۰

نتایج آزمایش بالینی داروی ایرانی ایدز

رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران با اشاره به نتایج آزمایشهای بالینی داروی آیمود، گفت: این دارو برای بیماران مبتلا به ایدز مصرف می شود و تا کنون از مطالعات بالینی این دارو نتایج مطلوبی به دست آمده است.
دکتر مینو محرز در گفتگو با مهر، داروی آیمود (IMOD) را داروی تعدیل کننده سیستم ایمنی توصیف کرد و افزود: بیماری HIV (ایدز) بر روی سیستم ایمنی تاثیر می گذارد به گونه ای که موجب فلج شدن سیستم ایمنی در بدن می شود در نتیجه سیستم ایمنی بدن این بیماران در مواجهه با عفونتها و میکروبها، بیمار می شود و در نهایت عمر خود را از دست می دهد.

رئیس مرکز تحقیقات ایدز ایران، با اشاره به مراحل تولید داروی آیمود، اظهار داشت: در حال حاضر این دارو مراحل مطالعات بالینی را طی می کند.

وی به نتایج به دست آمده از این تحقیقات اشاره کرد و یادآور شد: بیماران مبتلا با دریافت این دارو احساس نشاط بیشتری داشتند ضمن آنکه سیستم ایمنی آنها نیز ارتقا یافت.  
محرز با تاکید بر اینکه این دارو تاکنون وارد پروتکل های وزارت بهداشت نشده است، یادآور شد: این دارو هنوز به طور گسترده وارد بازار نشده است.

رئیس مرکز تحقیقات ایدز همچنین در خصوص پوشش بیمه ای داروی آیمود خاطر نشان کرد: در صورت عرضه گسترده، این دارو از سوی وزارت بهداشت به صورت رایگان در اختیار بیماران نیازمند قرار خواهد گرفت.

آیمود (Immuno-Modulator Drug)، داروی تعدیل کننده سیستم ایمنی، دارویی گیاهی است که با استفاده از دانش نانو و بیوتکنولوژی در سال 1384 از سوی پژوهشگران کشور ساخته شد و پس از ثبت جهانی در اسفند 1385 رونمایی شد.

این دارو بر روی سیستم حیاتی و ایمنی بدن بسیار موثر عمل کرده و بیمار را از مرحله خطرناک ایدز خارج می کند. دستیابی به این دارو بیش از 5 سال به طول انجامید. به گفته محققان، این دارو برای کنترل بیماری ایدز مصرف می شود نه درمان قطعی آن.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
هم اکنون که در حال نفس کشیدن هستید، کس دیگری دارد نفس های آخرش را می کشد. پس دست از گله و شکایت بردارید و بیاموزید چگونه با داشته هایتان زندگی کنید.