يکشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 5 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۲ / ۱۳:۳۵
کد مطلب: 19640
۲
با ساخت سامانه تلفنی سلامت در کشور

اس ام اس بزنید، اطلاعات بیماری خود را دریافت کنید!

محققان پژوهشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی شریف موفق به ساخت سامانه سلامت از طریق تلفن همراه (Mobile health) شدند.
دکتر محمدتقی احمدیان، رییس پژوهشکده مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌و‌گو با خبرنگار فناوری ایسنا با اعلام این خبر به بیان جزییات این سامانه پرداخت و گفت: هر فردی که دچار یک بیماری خاص است می‌تواند با ارسال یک پیامک به شماره پنج رقمی 20115 به اطلاعاتی در زمینه پیام‌های بهداشتی بیماری خود دست یابد.
وی افزود: در واقع با ارسال یک پیامک به شماره ذکر شده، آیتم‌های مختلف بیماری برای اشخاص ارسال می‌شود و افراد می‌توانند با انتخاب آیتم بیماری خود، این پیامک را مجددا به شماره مربوطه ارسال کنند و از آن زمان به بعد نیز می‌توانند به تمام اطلاعات مربوط به بیماری خود از طریق پیام‌های دیگری که برایشان ارسال می‌شود، دست یابند.
احمدیان اضافه کرد: به عنوان نمونه اگر شخصی بیماری در زمینه‌هایی همچون قند خون، قلب و غیره داشته باشد برای این فرد پیام‌های بهداشتی از نظر مراقبت و یا پیشگیری‌های مفید ارائه می‌شود.
وی با اشاره به تفاهم‌نامه منعقد شده با معاونت بهداشتی وزارت بهداشت در جهت راه‌اندازی سامانه سلامت از طریق تلفن همراه گفت: پیام‌های بهداشتی این سامانه پس از تایید معاونت بهداشت به مردم ارسال می‌شود.
در واقع پیام‌های بهداشتی پژوهشکده مهندسی پزشکی که توسط پزشکان متخصص این پژوهشکده طراحی و به روز رسانی می‌شوند پس از تایید وزارت بهداشت از طریق دانشکده رایانه دانشگاه صنعتی شریف و پس از آن شرکت همراه اول جهت اطلاع‌رسانی به مردم صورت می‌گیرد.
به گفته وی، پژوهشکده مهندسی ژنتیک با انجمن سازندگان تجهیزات پزشکی کشور و معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، همکاری نزدیک دارد و درصدد است کمک کند تا تجهیزات مورد نیاز پزشکی در داخل کشور توسعه یابد.
وی اضافه کرد: پژوهشکده مهندسی پزشکی دانشگاه شریف، پژوهشکده جوانی است که این بخش علاوه بر دستیابی نسبت به تجهیزات پزشکی در بحث مهندسی ژنتیک، رفتارهای سلولی، بافت‌های بدن، تلفیق سلول‌های ژن و آنتی‌ژن با یکدیگر فعالیتهایی را انجام می‌دهند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
موفقیت هایی که نصیب افراد صبور می شود،همان فرصت هایی است که توسط افراد عجوا رها می شود