جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۸ مهر ۱۳۹۲ / ۲۳:۳۴
کد مطلب: 20005
۰

چرا باید شام را دسته جمعی بخوریم؟

دکتر محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بسیاری از مناسبت ها به دور هم جمع شدن و غذا خوردن است و محور اصلی مراسم هاست افزود: یکی از مزيت هاي با خانواده بودن این است که کسانی که در جمع و در تنهایی رفتار غذایی متفاوتی دارند می توانند رفتار غذایی خوبی بیاموزند.
وی در پاسخ به تاثیر های مثبت با هم غذا خوردن از لحاظ روانی و از نظر جسمی گفت: از نظر فیزیولوژیک هم در کنار هم غذا خوردن مفید است افرادی که تنها غذا می خوردند اشتهای کم تری دارند و سریع غذا می خوردند و از غذا خوردن لذت نمی برند در حالی که با هم بودن و دور هم غذا خوردن باعث تحریک اشتها می شود و هورمون ها و آنزیم های ترشح شده نیز باعث هضم و جذب بهتر غذا خواهند شد.

انوشه با بیان اینکه در طول روز این امکان وجود ندارد که افراد تمام وعده ها را در کنار هم باشند افزود: مسلما هر چه تعداد وعده هایی که کنار هم غذا می خوریم بیشتر باشد بهتر است، اما نباید کم تر از یک وعده در روز باشد این وعده برای برخی خانواده ها می تواند صبحانه باشد یا وعده شام که تمام افراد در خانه حضور دارند.

متخصص تغذیه در ادامه گفت:محیطی که غذا در آن صرف می شود بسیار مهم است و دیده شده که افرادی که در محیطی با رنگ های تند باشند به سرعت غذا می خورند و توصیه می شود محیط غذا خوردن منظره خوبی داشته باشد و از تابلوهای زیبا روی دیوار ها استفاده شود و موسیقی مناسبی پخش شود تا محیط چشم انداز و گوش نواز باشد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی