جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ / ۰۹:۲۷
کد مطلب: 22226
۰

ادامه توسعه پردیسهای پولی دانشگاه ها

به گزارش میگنا، محمد حسین امید در گفتگو با مهر درباره سیاست های وزارت علوم در خصوص گسترش دانشگاههای دولتی و ارائه مجوز به این دانشگاهها برای سال تحصیلی آینده با توجه به گسترش پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی، گفت: توصیه وزیر علوم به دانشگاههای دولتی قدیمی این است که به سمت پذیرش دانشجو در مقاطع تحصیلات تکمیلی حرکت کنند و بنایی برای تاسیس دانشگاه جدید دولتی نیست مگر اینکه برای ایجاد دانشگاه، ضرورت احساس شود.

وی ادامه داد: دانشگاههایی که به تازگی مجوز فعالیت دریافت کرده اند بیشتر در مقطع کارشناسی دانشجو می پذیرند و اگر حداقل امکانات را داشته باشند مجوز پذیرش دانشجو در مقطع تحصیلات تکمیلی دریافت می کنند اما قرار نیست رشته های کارشناسی توسعه یابند.

معاون اداری مالی وزارت علوم درباره فعالیت پردیسهای خودگردان و افزایش تعداد این مراکز آموزشی در سال آینده، اظهار داشت: پردیسهای خودگردان صرفاً برای مقاطع تحصیلات تکمیلی فعال هستند و رشد این پردیسها در سال آینده ادامه خواهد داشت.

امید همچنین از تعیین ظرفیت پذیرش دانشجو در جلسه شورای معاونان این وزارتخانه خبر داد و گفت: ظرفیتهای پذیرش تحصیلات تکمیلی برای نوبتهای روزانه و نوبت دوم همچنین پردیسهای خودگردان اعلام و ابلاغ شد؛ بر این اساس، هر دانشگاهی به میزان ظرفیت و استاد و همچنین امکاناتی که دارد می تواند دانشجو بپذیرد؛ البته در تعیین ظرفیتها بحث میزان افزایش مطرح نیست بلکه در این دوره از پذیرش به قاعده مند کردن ظرفیتها توجه شده است.

وی ادامه داد: به میزان تعداد دانشجو در دوره های روزانه، امکان پذیرش در نوبت شبانه همچنین پردیس خودگردان فراهم می شود و دانشگاهها بیشتر از ظرفیت مشخص شده اجازه پذیرش دانشجو ندارند.
امید تاکید کرد که حتی اگر دانشگاهها مایل به پذیرش دانشجو بیش از سقف مجاز باشند به علت توجه بیشتر به کیفی شدن آموزش، امکان پذیرش بیش از حد برایشان فراهم نیست.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی