جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۷ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۴:۴۴
کد مطلب: 23183
۳

پنجمین دوره مسابقه ملی عکاسی فیزیکی برگزار می‌شود

پنجمین دوره مسابقه ملی عکاسی فیزیکی برگزار می‌شود
به گزارش ایسنا، برای اولین بار در ایران، انجمن علمی دانشکده مهندسی انرژی و فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سال 1388 اقدام به برگزاری این مسابقه در سطح ملی کرده است.
شرکت عموم در این رقابت علمی هنری آزاد است.

عکاسی فیزیکی با استفاده از بستر پرمخاطب عکاسی، شروعی موثر در جهت کاهش فاصله میان فیزیک و دانش آموزان و دانشجویان و همچنین فعالیتی موثر جهت ترویج هر چه بیشتر علم فیزیک در میان دانش آموزان و افراد جامعه است.
دانش آموزان با شرکت در مسابقه، علاوه بر شرکت در رقابتی سالم، فرصت آشنایی با محیط دانشگاه و فضای دانشجویی را خواهند داشت. استقبال شرکت کنندگان در چهار دوره گذشته و نیاز دانشگاه جهت ترویج هرچه بیشتر علم فیزیک سبب شده تا انجمن علمی دانشجویی دانشکده مهندسی انرژی و فیزیک، پنجمین دوره این مسابقه را با حمایت انجمن ترویج علم ایران و انجمن معلمان فیزیک امریکا و با رویکرد ترویج علم فیزیک و نگاه علمی برگزار کند.
در این مسابقه شرکت کنندگان از سراسر کشور با ثبت نام در سایت مسابقه وارسال عکسهای خود به همراه توضیح قوانین فیزیکی حاکم بر پدیده های موجود در عکس با یکدیگر به رقابت می پردازند. آثار به همراه توضیحات شان در مرحله داوری توسط داوران علمی و هنری از لحاظ عکس ارسالی و همچنین توضیحات علمی مورد بررسی قرار می گیرند و تعداد مشخصی اثر برای نمایش در گالری آثار برتر در دانشگاه صنعتی امیرکبیر انتخاب می شوند.
از میان آثار راه یافته به گالری از هر دسته یک اثر به عنوان اثر برتر برگزیده می شود و از صاحبان آثار تقدیر به عمل می آید و آثار آن ها تحت حمایت حقوقی انجمن علمی دانشجویی دانشکده مهندسی انرژی و فیزیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مسابقات بین المللی عکاسی علمی و با حفظ حقوق صاحبان آثار شرکت داده می شوند.
علاقمندان از اول فروردین تا اول تیرماه 93 برای ارسال آثار خود مهلت دارند. برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از قوانین و مقررات مسابقه می‌توانید به نشانی اینترنتی www.physphoto.ir مراجعه کنید.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن