نوشيدنيهاي داغ باعث سرطان مري ميشوند
خوردن نوشيدنيهاي داغ در دراز مدت و بر حسب عادت ميتواند به سرطان مري منجر شود.
به گزارش میگنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت بهداشت، امير حسين فقيهي، دانشيار مركز آموزشي درماني رسول اكرم(ص) گفت: مواد اسيدي، قليايي و مواد داغ و پرحرارت از جمله مواد آزارنده هستند كه خوردن آنها باعث آزار مري و حتي زخم و سرطان ميشود. وي اظهار داشت: مواد غذايي داغ به دليل حرارت زياد دستگاه گوارشي را ميسوزاند به طوري كه نوشيدنيهاي بسيار داغ در صورت بلعيده شدن به مخاط حفره دهان تا معده آسيب جدي وارد و سطح بيشتري را درگير سوختگي ميكند. اين متخصص گوارش و كبد تصريح كرد: مواد غذايي جامد داغ آسيب كمتري به دستگاه گوارش وارد ميكند و قبل از بلعيده شدن خيلي سريع ميتوان آن را از حفره دهان خارج كرد. وي اضافه كرد: مواد جامد بسيار داغ در صورت بلعيده شدن به مري و معده آسيب جدي وارد و باعث سوختگي شديد دستگاه گوارش ميشود. اين متخصص گوارش و كبد با بيان اينكه سرطان مري در شمال كشور به دليل خوردن چايي داغ شيوع بيشتري دارد گفت: بر اساس مطالعات انجام شده سرطان مري با خوردن چاي داغ به دليل سوختگي و تغيير ژنها ارتباط مستقيمي دارد. وي افزود: به منظور پيشگيري از انواع سرطانهاي دستگاه گوارش، فرهنگ درست غذا خوردن و نوشيدن بايد در سنين كودكي در خانوادهها نهادينه شود. فقيهي اظهار داشت: همچنين مادران هنگام غذا دادن به كودكان بايد ماده غذايي را امتحان كنند تا بر اثر داغ بودن به دستگاه گوارش كودك آسيب نرسد.
به گزارش میگنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت بهداشت، امير حسين فقيهي، دانشيار مركز آموزشي درماني رسول اكرم(ص) گفت: مواد اسيدي، قليايي و مواد داغ و پرحرارت از جمله مواد آزارنده هستند كه خوردن آنها باعث آزار مري و حتي زخم و سرطان ميشود. وي اظهار داشت: مواد غذايي داغ به دليل حرارت زياد دستگاه گوارشي را ميسوزاند به طوري كه نوشيدنيهاي بسيار داغ در صورت بلعيده شدن به مخاط حفره دهان تا معده آسيب جدي وارد و سطح بيشتري را درگير سوختگي ميكند. اين متخصص گوارش و كبد تصريح كرد: مواد غذايي جامد داغ آسيب كمتري به دستگاه گوارش وارد ميكند و قبل از بلعيده شدن خيلي سريع ميتوان آن را از حفره دهان خارج كرد. وي اضافه كرد: مواد جامد بسيار داغ در صورت بلعيده شدن به مري و معده آسيب جدي وارد و باعث سوختگي شديد دستگاه گوارش ميشود. اين متخصص گوارش و كبد با بيان اينكه سرطان مري در شمال كشور به دليل خوردن چايي داغ شيوع بيشتري دارد گفت: بر اساس مطالعات انجام شده سرطان مري با خوردن چاي داغ به دليل سوختگي و تغيير ژنها ارتباط مستقيمي دارد. وي افزود: به منظور پيشگيري از انواع سرطانهاي دستگاه گوارش، فرهنگ درست غذا خوردن و نوشيدن بايد در سنين كودكي در خانوادهها نهادينه شود. فقيهي اظهار داشت: همچنين مادران هنگام غذا دادن به كودكان بايد ماده غذايي را امتحان كنند تا بر اثر داغ بودن به دستگاه گوارش كودك آسيب نرسد.