شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۳۹۳ / ۱۵:۱۸
کد مطلب: 29291
۰

چرا مردان غذای خود را زودتر تمام می‎کنند؟

پژوهشی جدید نشان داده آن‌چه بسیاری از مردم به طور غریزی یا از تجربه می‌دانند، درست است: مردان بشقاب‌های غذای خود را سریع‌تر از زنان تمام می‌کنند.
به گزارش خبر آنلاین، انسان‌ها را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد: آنهایی که از اینکه افرادی وجود دارند که به سرعت غذا می‌خورند وحشت‌زده می‌شوند، و انهایی که از دیدن افرادی که به آرامی غذایشان را تمام می‌کنند، تا حد مرگ خسته می‌شوند.
به گزارش تلگراف، شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد احتمال این که مردان در دسته دوم قرار بگیرند خیلی بیشتر است، اما پژوهشی تازه از پژوهشگران کره جنوبی به این ایده بار علمی می‌دهد و علاوه بر آن نشان می‌دهد که چه چیزی سبب می‌شود که مردان سریع‌تر از زنان به ته بشقاب برسند. سوجین پارک و ویون سون شین الکترودهایی را به آرواره 48 دانشجوی زن و مرد دانشگاه سمیونگ کره جنوبی وصل کردند و سپس به هر کدام از آنها 150 گرم برنج پخته دادند تا بخورند. این الکترودها به پژوهشگران امکان می‌داد که فعالیت ماهیچه، میزان بازشدگی دهان، مقدار غذایی که در هر دقیقه می‌جویدند، قدرت جویدن و تعداد جویدن برای هر لقمه، زمان مجموع جویدن هر لقمه و تعداد کلی لقمه‌ها در طول وعده غذایی را ثبت کنند.
-
پژوهشگران دریافتند به رغم تفاوت‌هایی که در هر یک از مقادیر اندازه گیری شده در اعضای هر گروه جنسیتی وجود دارد، اندازه لقمه و قدرت جویدن به طور قابل توجهی در مردان بیشتر از زنان است.
آنچه واقعا دو گروه را از هم جدا می‌کند این است که زنان لقمه‌ها را بیشتر می‌جوند، در نتیجه به رغم اینکه شیوه جویدن غذا در آنها نسبت به مردان یکی بود، زمان صرف غذاهایشان به طور قابل توجهی بیشتر طول می‌کشید. اما پارک و شین می‌گویند که قبل از هر نتیجه‌گیری به پژوهش بیشتری درباره تفاوت عادت‌های غذایی زنان و مردان نیاز است. قبلا پژوهشی دیگر در ژاپن انجام شده بود که نشان داد هیچ تفاوتی در چگونگی جویدن آدامس بین زنان و مردان وجود ندارد.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
آنكه مدام از كمبودها و ناراستي هاي زندگي خويش سخن مي گويد دوست خوبي براي تو نخواهد بود .