جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ / ۱۳:۲۱
کد مطلب: 30180
۱
به لطف نرم افزار محققان MIT صورت می گیرد؛

تشخیص پارکینسون از روی سرعت تایپ کردن

تشخیص پارکینسون از روی سرعت تایپ کردن
به گزارش مهر، تفاوتی نمی کند چه با تلفن همراه هوشمند باشد یا دستگاه کارت خوان بانکی و البته صفحه کلید رایانه، بسیاری از مردم در سراسر جهان بخش قابل توجهی از وقت خود را در طول شبانه روز صرف تایپ کردن می کنند.
اکنون گروهی از محققان دانشگاه MIT از این عادت رفتاری به ظاهر ساده برای تشخیص یکی از پیچیده ترین بیماری های عصر حاضر یعنی پارکینسون استفاده می کنند. قلب تپنده این ابتکارعمل، نرم افزاری است که با ضریب بالایی از دقت و حساسیت می تواند سرعت تایپ کردن افراد را سنجیده و از روی آن امکان تشخیص ابتلا به پارکینسون را نشان دهد. برای تایپ یک کلمه، مغز باید سیگنالهایی را از طریق نخاع به رشته های عصبی موجود در انگشتان ارسال کند. درصورتیکه که سیستم عصبی مرکزی عملکرد صحیحی داشته باشد، فرآیند تایپ کردن باید با سرعت پایدار و قابل قبولی صورت گیرد. با این حال برخی شرایط نظیر بدخوابی یا کم خوابی که به نوعی موتور مهارت در انسان را کند می کند می تواند بر فرآیند تایپ کردن تأثیر بگذارد. اما گذشته از فاکتور شرایط، بیماری ها نیز قابلیت اثرگذاری بر سیستم عصبی مرکزی بدن را نیز دارند، بیماری هایی نظیر پارکینسون. نرم افزاری که محققان دانشگاه MIT ابداع کرده اند سرعت تایپ کردن را سنجیده و بر اساس آزمایشاتی که با آن صورت گرفته، مشخص شده است افراد خواب آلود یا کم خوابیده با سرعت های متغیری حروف و کلمات را تایپ می کنند.
این محققان که نام پروژه خود را "پنجره ای رو به مغز" گذاشته اند متوجه شده اند همین فرآیند درخصوص افرادی که به سطحی از پارکینسون مبتلا هستند نیز دیده می شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی