جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ / ۱۶:۰۰
کد مطلب: 30545
۰

کاهش خطر ابتلا به سرطان زنان با این سبک غذا خوردن

به گزارش ایسنا، سرپرست آمریکایی این تحقیق کاترین مارنیک اظهار کرد: تنها با کاهش زمان خوردن در طی شب به راحتی می‌توان به کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان در زنان مستعد کمک کرد. این روش غذایی بسیار ساده است و تاثیر زیادی بر سلامت عمومی بدون نیاز به رژیم غذایی پیچیده خواهد داشت.

بر اساس این تحقیق، زنان شرکت کننده پنج مرتبه در روز غذا می‌خوردند و در طی شب 12 ساعت چیزی نمی‌خوردند که این موضوع مشخص می‌کند میزان کالری کمتری در روز دریافت کردند و از ساعت 10 شب به بعد این میزان بازهم کاهش یافت. سرانجام محققان دریافتند زنانی که مدت زمان بیشتری گرسنگی و تشنگی را در طی شب تحمل کردند غلظت گلوکز خون آنان به طور چشمگیری کنترل شد.
اطلاعات نشان داد هر سه ساعت نخوردن و آشامیدن در طی شب موجب کاهش چهار درصدی میزان گلوکز بعد از صرف شام خواهد شد.
روت پترسون دستیار این تحقیق اظهار کرد: رژیم غذایی توصیه شده برای پیشگیری از سرطان معمولا به محدود کردن مصرف گوشت قرمز و افزایش مصرف غذاهای گیاهی تاکید دارد، اما نتایج این تحقیق بیانگر نقش مهم ساعات غذایی بر سلامت بدن و پیشگیری از سرطان است.
نتایج این تحقیق در نشریه اپیدمیولوژی سرطان، نشانه‌ها و پیشگیری منتشر شده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
برای انسان نابینا شیشه و الماس فرقی ندارد اگر کسی قدرتان را ندانست فکر نکنید شیشه اید یقین بدانید که او نابیناست ...