جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۴ / ۱۶:۵۲
کد مطلب: 32428
۰
یک مقام مسئول در ستاد مبارزه با مواد مخدر:

استفاده از ریتالین مقدمه شروع اعتیاد روانی دانشجویان

به گزارش مهر، دکتر جزینی در جلسه امضای تفاهم نامه همکاری بین ستاد مبارزه با موارد مخدر و دانشگاه آزاد گفت: متاسفانه همجواری کشور ایران با کشور افغانستان که یکی از تولید کنندهای اصلی مواد مخدر در کشور است باعث گسترش این آسیب اجتماعی شده است.

وی با اشاره به شیوع اعتیاد به روانگردان ها و مواد مخدر صنعتی در میان جوانان و حتی دانشجویان کشور، خاطر نشان کرد: آمارها نشان می دهد، استفاده از ریتالین و قرص های شب امتحان در میان دانشجویان، مقدمه ای برای شروع اعتیاد روانی است.

جزینی برنامه ریزی برای پیشگیری و درمان اعتیاد در دانشگاه ها را منوط به وجود آمار دقیق و شفاف در این زمینه دانست و افزود: با انعقاد تفاهمنامه با هریک از وزارتخانه های بهداشت و درمان و وزارت علوم توانستیم قدم های موثری در این زمینه برداریم، امیدواریم با انعقاد این تفاهمنامه با دانشگاه آزاد اسلامی نیز بتوانیم فعالیت های مشترک و مفیدی را آغاز کنیم.

وی با اشاره به محور همکاری های مشترک میان این دو نهاد، اظهار داشت: راه اندازی رشته ای با موضوع پیشگیری از اعتیاد در دانشگاه ها، اجرای پروژه های تحقیقاتی و آموزشی، ایجاد بانک اطلاعات در عرصه پیشگیری از اعتیاد، تربیت کادر متخصص، برگزاری کارگاه های آموزشی، برگزاری جشنواره های ورزشی، فرهنگی، آموزشی و هدایت و حمایت از پایان نامه و رساله های دانشجویان از مواردی است که می توان در مورد آن اقدامات مشترکی انجام داد.

 اتخاذ تصمیمات مناسب در راستای بهره گیری از ظرفیت های موجود علمی، تحقیقاتی و تشکل های دانشجویی در جهت اجرای برنامه های مصوب ستاد در عرصه های پیشگیری، اطلاع رسانی، درمان اعتیاد، توانمندسازی و کاهش آسیب های ناشی از اعتیاد در بین دانشجویان، اجرای شیوع شناسی اعتیاد در دانشگاه ها از دیگر زمینه های مشترک ذکر شده در تفاهمنامه مذکور به شمار می رود.

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد