پنجشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2 May 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۲۳ شهريور ۱۳۹۴ / ۰۹:۲۱
کد مطلب: 33031
۰

مثبت اندیش باشید تا بیشتر عمر کنید

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان؛ همیشه مراقب هستیم تا مریض نشویم تمام سعی خود را می کنیم تغذیه کامل داشته باشیم تا دچار هیچگونه مشکل جسمی نشویم و در صورت بیمار شدن نزد پزشک می رویم.
اما گاهی اوقات سلامت روحی خود را به کلی فراموش می کنیم بی‌خبر از اینکه سلامت جسمی و روحی ارتباط تنگاتنگی با هم دارند و مقوله‌ی جدای از هم نیستند همواره بایستی سلامت روح و جسم را مد نظر قرار دهیم.
در سلامتی روح و جسم از نقش و جایگاه افکار انسان نمی‌توان به راحتی گذشت و حرفی به میان نیاورد. افکار انسان از چنان قدرتی برخوردارند که می‌توانند سازنده یا حتی ویرانگر باشند، بنابراین باید به خود و فرزندانمان بیاموزیم که افکار مثبت و هوشمندانه داشتن و کنترل آنها می‌تواند موفقیت‌ها و کامیابی های بزرگی را در زندگی نصیب انسان کند.
فکر مثبت از فیزیوتراپی هم موثرتر است محققان در آخرین تحقیقات شان دریافتند که آنچه در ذهن افراد می‌گذرد، حتی روی دردهای آرتروزی هم می‌تواند تاثیر بگذارد سیانس دیلی در این مورد نوشته است که فعالیت ذهنی مثبت، می‌تواند دردهای مفصلی را کم کند و حتی از فیزیوتراپی هم تاثیر گذارتر باشد. محققان در این بررسی، با کمک یک گوشی هدفون، افراد را در معرض موسیقی آرامی قرار دادند و حین پخش موسیقی، رایحه لیمو و عطر رز را به همراه نوری ملایم در فضا پخش کردند آنها از افراد خواستند که به موسیقی گوش کنند و فکرهای مثبت را در ذهنشان بپرورانند و جالب اینجا بود که با این تمرین، درد 85 درصد افراد آرام گرفت.
به همین دلیل است که محققان توصیه می‌کنند که برای آرام کردن دردهای مفصلی و عضلانی، چشم‌هایتان را ببندید و کمی مثبت فکر کنید.
سرنوشت، آنچه در سرنوشته شده است مثبت اندیش بودن این نیست که همه واقعیت‌های منفی زندگی‌تان را نادیده بگیرید این است که بتوانید رویکردی فعال تر به زندگی داشته باشید مثبت اندیشی به جای احساسی ناامیدی به شما امکان می‌دهد با فکر کردن به راه‌های موثر برای حل مشکل و پیدا کردن راهکارهای خلاقانه، با چالش‌های زندگی روبرو شوید. برای تغییر در زندگی بایستی فکرتان را عوض کنید و جور دیگری از این قدرت ذهن خود استفاده کنید یافته‌های روانشناختی حاکی از آن است که چگونه اندیشیدن در چگونه زندگی کردن انسان تاثیر دارد، به عبارت دیگر انسان‌ هر طور که فکر کند همانطور هم زندگی می‌کند.
این به معنی آن است که ذهن انسان دهن بین است و هر چه به او بگویید باور می‌کند.
دکتر امیر هوشنگ محمدیار روانشناس در خصوص مثبت اندیشی، گفت: بین شرایط فکری و حالات جسمانی انسان ارتباط مستقیم وجود دارد.
هرچه انسان در سایه آرامش فکری و روحی فرصت بیشتری را برای استراحت بدست آورد، قلب کمتر به زحمت می‌افتد و کمتر کار می کند در نتیجه فشار کمتری هم به دستگاه قلب و عروق انسان وارد می‌شود. وقتی فشارهای ناشی از تفکر منفی تمام می‌شود و حالت راحتی به بدن بر می‌گردد کار قلب و دستگاه گردش خون می‌تواند التیام یابد و بهتر عمل کند همچنین ایجاد تفکر مثبت فرسودگی عضلات را کم می‌کند و چه بسا آنها را بازسازی هم می‌کند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی