جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۴ / ۱۵:۵۱
کد مطلب: 33292
۰

به‌جای ایبوبروفن چه بخوریم؟

مصرف روزانه دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، خطرابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم،اجزای مغذی خاص در روغن زیتون به نام «فنل» دارای اثر آنتی اکسیدانی ضد درد و ضد التهابی بوده و از تشکیل لخته در عروق جلوگیری می‌کند و برای سلامت قلب بسیار مفید است؛ به طوری که مصرف روزانه 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون خطر بیماریهای قلبی و ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

همچنین برای سرفه‌های خشک نیز مفید است. روغن زیتون همچنین سوزش و درد ناشی از سوختگی را تسکین و از بروز تاول جلوگیری می‌کند و در تقویت مژه، ابرو و موی سر موثر بوده و شوره سر را برطرف می‌کند.

روغن زیتون در اثر حرارت خراب نمی‌شود، بنابراین بهترین روغن برای پخت و پز است. اما باید یادآور شد که مقدار چربی روغن زیتون زیاد است و تنها در حد اعتدال باید مصرف شود. مصرف زیاد آن باعث بی خوابی و اختلالات تنفسی در فرد می‌شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی