يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۵ آبان ۱۳۹۴ / ۱۱:۲۱
کد مطلب: 33807
۰

تفاوت سرماخوردگی با آنفلوآنزا

علی جلیلیان در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد علائم و تفاوت‌های بین بیماری سرماخوردگی با آنفلوانزا اظهار کرد: سرماخوردگی به صورت تدریجی پدیدار می‌شود و شایع‌ترین علامت آن آبریزش بینی، عطسه و گرفتگی بینی است، اما آنفلوانزا به صورت ناگهانی بروز می‌کند و بارزترین نشانه‌های آن تب بالای 38 درجه، سردرد، درد عضلانی، عرق، آبریزش بینی، گلودرد و سرفه است که مدت زمان بیشتری طول می‌کشد تا سرفه‌ از بین برود.

کارشناس مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت استان ایلام با اشاره به اینکه مخزن ویروس سرماخوردگی و آنفلوانزا انسان است، ادامه داد: سرماخوردگی علائمی مثل تب و کوفتگی ندارد، اما این دو نشانه در آنفلوانزا بعلاوه خلط به صورت بارز وجود دارد. البته دوران نهفتگی بیماری در آنفلونزا نسبت به سرماخوردگی بسیار کوتاه است، اما در افراد سالمند و کسانی‌که دچار بیماری زمینه‌ای هستند عوارض بیماری آنفلوانزا شدیدتر است و گاه مرگ و میر در پی دارد. وی با بیان اینکه هر دو بیماری از طریق ترشحات تنفسی (سرفه و عطسه) منتقل خواهد شد، خاطر نشان کرد: در صورت تماس فرد با اشیاء آلوده به ویروس و تماس دست آلوده با دهان، بینی و چشم‌ها بیماری منتشر می‌شود که رعایت بهداشت فردی و عمومی، اجتناب از حضور در تجمعات در فصل بیماری از راه‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری است.

جلیلیان گفت: در هر دو بیماری باید استراحت کامل وجود داشته باشد و از نوشیدنی‌های گرم و غذاهای سوپی بیشتر استفاده شود، اما در این بیماری‌های ویروسی نیاز است از تماس مستقیم با افراد بیمار، دست‌زدن به بینی، چشم‌ها و دهان قبل از شستشوی دست‌ها، نشستن و ایستادن نزدیک افراد بیمار اجتناب و سعی شود افراد بیمار با کودکان ارتباط نداشته باشند و از ماسک در طول بیماری استفاده شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
دو بیگانه همدرد، از دو خویشاوند بی‌درد یا ناهم‌درد، با هم خویشاوندترند… علی شريعتی