يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۴ / ۱۴:۲۲
کد مطلب: 33841
۱

جديدترين رتبه دانشگاه تهران در بین دانشگاه برتر جهان جهان

طبق گزارش اخیر مؤسسه رتبه­ بندی شانگهای مربوط به سال 2015، دانشگاه تهران در میان 300 دانشگاه برتر جهان قرار گرفته در رتبه نخست در میان دانشگاه‌های کشور را نیز به خود اختصاص داده است. دانشگاه ایرانی دیگر در این فهرست، دانشگاه صنعتی شریف است که در رده 401 تا 500 این نظام، رتبه‌بندی شده است. بدین ترتیب و بر مبنای این گزارش، دانشگاه تهران در کنار دانشگاه­های معتبری چون دانشگاه‌های ویکتوریا، واترلو، یورک، اتاوا، فلوریدای جنوبی، ماریلند بالتیمور، نوتردام، نبراسکا و اوتاگو، در جایگاه 201 تا 300 جهان ایستاده است.
پیش از این، دانشگاه تهران در سال‌های2009 تا 2014، توانسته بود به ترتیب رتبه‌های 402-501، 401-500، 301-400، و 301-400، 401-500، 301-400 را کسب کند و ارتقای دانشگاه تهران در این نظام رتبه‌بندی به رده 300 دانشگاه برتر جهان، نشان از شتاب علمی و پیشرفت مناسب دانشگاه تهران در سال مورد ارزیابی است.

نظام رتبه‌بندی شانگهای یکی از معتبرترین نظام‌های بین‌المللی رتبه‌بندی دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزشی و پژوهشی است که از سال 2003 راه‌اندازی شده است. این نظام از شش شاخص اصلی برای رتبه‌بندی دانشگاه‌ها استفاده می‌کند که از جمله می‌توان به «تعداد فارغ‌التحصیلان و اساتیدی که جایزه نوبل یا جایزه‌های مهم حوزه‌های دیگر را کسب کرده‌اند»، «تعداد محققان پراستناد که توسط مؤسسۀ تامسون رویترز مشخص می‌شوند»، «تعداد مقالات منتشر شده در مجلات ساینس و نیچر»، «تعداد مقالات منتشر شده در نمایه استنادی علوم و نمایه استنادی علوم اجتماعی»، و «عملکرد سرانه‌ی آموزشی با در نظر گرفتن اندازه مؤسسه و تعداد دانشجویان و اساتید» اشاره کرد.

به گزارش روابط‌ عمومی دانشگاه تهران، سالانه بیش از 1000 مؤسسه توسط این نظام رتبه‌بندی می‌شوند که فهرست 500 مؤسسه برتر بر روی وب مشخص و منتشر می‌شوند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
زندگی درس حساب است، خوبیها را جمع، بدیها را کم ، خوشی ها را ضرب و شادیها را تقسیم کنیم