دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۴ / ۰۸:۳۷
کد مطلب: 34928
۰

قیمت پایین غذا، پرخوری می‌آورد

محققان دریافتند افرادی که غذایی با قیمت پایین مصرف می‌کنند نسبت به دیگر افراد که همان مقدار غذا را با قیمت بالاتری پرداخته، بیشتر احساس گناه می‌کنند.

بر اساس مطالعه دانشمندان ابعاد فیزیکی موادغذایی به عنوان عوامل کلیدی است که احساس سیری را تحت تاثیر قرار داده و افرادی که از غذا لذت کافی نمی‌برند، متاسفانه بیشتر غذا مصرف می‌کنند و هیچ مطالعه دقیقی مبنی بر اینکه چگونه احساس سیری و گناه پس از خوردن غذا به افراد دست می‌دهد تاکنون انجام شده است.

یافته‌ها نشان می‌دهد که قیمت پایین مواد غذایی اثر منفی بر مصرف کنندگان گذاشته و از بازگشت به آن رستوران مردم دلسرد می‌شوند. قیمت گذاری در حد متوسط با ارائه انواع بیشتر غذاهای سالم شروع خوبی برای میل افراد به خوردن مواد غذایی سالم تر با عوارض جسمی و روحی کمتر است.

گفتنی است اگر شما نمی‌خواهید به امراض پرخوری دچار شوید می توانید از غذاهای گران قیمت استفاده کرده و یا در بوفه‌های غذاهایی تمرکز خود را بر روی مصرف غذاهای سالم بدون توجه به ارزش پولی‌شان انجام دهید.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
خدايا،ميشه چند لحظه وقتتو بگيرم! اين دفعه چيزي ازت نمي خوام! فقط مي خوام  خيلي ساده بگم: ممنون براي همه چيز...