شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۴ / ۰۹:۳۴
کد مطلب: 35067
۱
معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا:

سامانه بانک اطلاعاتی بیماران اوتیسم راه اندازی شد

به گزارش مهر سردار محمد دولتخواه، در خصوص سامانه بانک اطلاعاتی بیماران اوتیسم، گفت: این سامانه امسال و برای اولین بار توسط معاونت فناوری اطلاعات ناجا در کشور ایجاد شده است و پلیس به بیماران مبتلا به اوتیسم و خانواده های آنها، خدماتی را ارائه می دهد.

وی در تشریح بیشتر ارائه خدمات به این افراد، افزود: ارائه خدمات با استفاده از کدی که همراه بیماران است، انجام می شود. از آنجا که احتمال گم شدن اینگونه بیماران به علت شرایط خاصی که دارند، زیاد است به همین منظور پلیس می تواند با استفاده از این کد و با مراجعه به بانک اطلاعاتی به مشخصات اینگونه افراد دسترسی پیدا کرده و به خانواده آنها اطلاع بدهد.

وی از خانواده ها خواست تا با مراجعه به بهزیستی و ارائه اطلاعات بیماران اوتیسمی در تکمیل اطلاعات این بانک و سامانه، همکاری لازم را با پلیس، بهزیستی و از همه مهمتر خود شان داشته باشند.

معـاون فنـاوری اطلاعات و ارتبـاطات ناجا از اعلام آمادگی معاونت فاوا ناجا با استفاده از ظرفیت های این رده، برای تسهیل و کمک در مأموریت های پلیس های تخصصی خبر داد و گفت: امیدواریم که پلیس های تخصصی نیز همکاری خوبی را با این معاونت داشته باشند.

سردار دولتخواه در مورد برنامه های آینده این معاونت گفت: از مهمترین اهداف ما در آینده، قرار دادن اطلاعات مبتنی بر فیبر نوری، ارائه خدمات اینترنتی به مردم، استفاده حداکثری از بانک های اطلاعاتی، تعریف پروژه داده کابین ها و استفاده از اطلاعات خام در تسهیل اجرای مأموریت پلیس و ارائه خدمات به مردم است.

وی با اشاره به اینکه فاوا ناجا باید به عنوان یک نیروی محرکه در بین نیروهای مسلح، پیشرو باشد، گفت: ما در اجرای پروژه ها از ظرفیت داخلی و سیستم های بومی استفاده می کنیم و امیدواریم که هموطنان ما از جمله شرکت های دانش بنیان، مراکز دانشگاهی و خبرگان این حوزه، ما را در مأموریت های خطیر پلیس یاری کنند. 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.