سه شنبه ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 30 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۴ مرداد ۱۳۹۰ / ۰۶:۵۰
کد مطلب: 4292
۰

زالو درمانی را بشناسیم

دکترها می گویند اگر بیماری خاصی هم ندارید گذاشتن زالو بر روی گردن برای مغز خوب است، به خواب کمک می کند وباعث تقویت حافظه می شود «استفاده از زالو که از دیر باز برای درمان برخی از بیماریها مرسوم بوده است و درطول قرن بیستم بخاطر استفاده از روشهای مدرن از مد افتاده بود ، با افزایش محبوبیت دوباره طب سنتی به نظر می رسد که این موجودات کوچک دوباره به برخی از کلینیک ها برگشته است ».
« الان خیلی ها استفاده از زالو را به مصرف قرص ترجیح می دهند. مردم به دنبال جایگزینی برای دارو هستند و زالو یک راه حل طبیعی است . از زالو ها برای درمان هر بیماری استفاده می شود،از نازائی گرفته تا بیماریهای لثه و... محققان میگویند با چرخش بهتر خون دربدن تمام اعضا بهتر کار می کنند . دکترها می گویند اگر بیماری خاصی هم ندارید گذاشتن زالو بر روی گردن برای مغز خوب است، به خواب کمک می کند وباعث تقویت حافظه می شود » .
لازم به یاد آوری است که استفاده از زالو در درمان بیماریها درطب سنتی ایران جایگاه خاصی داشته تا جایی که بزرگانی مثل شیخ الرئیس ابن سینا باب مبسوطی پیرامون زالو درکتب خود داشته اند . خاصیت درمانی زالو در بزاق دهان او است که باتزریق ماده ضد انعقاد خون به نام هیرودین موجب رقیق شدن خون و باز شدن گرفتگی رگها و در نتیجه افزایش خون‌رسانی به مغز و بدن می‌شود. به عقیده بعضی کارشناسان ۱۰۰ نوع ماده ویژه با اثرات درمانی گوناگون توسط زالو در خون ترشح می‌شود و مورد توجه پزشکان و جراحان قرار گرفته است و در اروپا و آمریکا در موارد گرفتگی رگهای قلب، گرافتهای پوستی و زیبایی پوست و جراحی قلب و پیوند اعضا و تقویت سیستم دفاعی بدن از آن استفاده می‌شود. شایان ذکر است با صدور طب جدید از کشورهای غربی به اقصا نقاط دنیا متاسفانه این شیوه درمانی مهجور واقع شد . برای مطالعه بیشتر و دقیق تر روی لینک زیر کلیک نمائید: https://www.migna.ir/behdasht/tebe-sonati/3613-1390-03-29-20-02-51.html
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت