شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۶ / ۰۰:۵۱
کد مطلب: 43609
۱

کاهش سن ریزش مو/ دلایلی که سبب کچلی می‌شود

کاهش سن ریزش مو/ دلایلی که سبب کچلی می‌شود
میگنا: دکتر امیر هوشنگ احسانی با اشاره به دلایل افزایش ریزش مو اظهارداشت: کلمه طاسی معمولا در موارد ارثی و در پی بیماری‌های هورمونی به کار می رود ولی درمورد ریزش مو بیش ازسی تا چهل دلیل همچون مسائل ارثی،کم خونی، کم کاری تیروئید، بیماری‌های داخلی، مصرف داروهای شیمیایی، عوارض زایمان، حوادث ناگوار و شوک و استرس ناشی از آن، بیماری های اعصاب، داروهای مختلف می تواند تأثیر گذار باشد.

وی در مورد اینکه آیا این ریزش‌‌ها برگشت‌پذیرند؟ روند کچلی معمولا پیش‌رونده و تهاجمی است و اصول اساسی تجویز برای این معضل رویکرد دفاعی و کنترلی دارد به طور مثال برخی داروهای هورمونی می توانند از پیشروی کچلی و ریزش مو جلوگیری کند که طبیعتا عوارض جانبی مربوط به خود را دارند و به مدت زمان محدودی می‌توان از انها استفاده کرد.

این متخصص پوست و مو ادامه داد: یکی از سخت کنترل شونده ترین مدل های ریزش مو در افراد نوع ارثی، ژنتیکی و هورمونی است که احتمال برگشت پذیری ان بیشتر ازسایرانواع مدل های ریزش مو است.

احسانی درمورد اینکه آیا شامپوهای حاوی کمپلکس کافئین در پیشگیری از ریزش مو مؤثر است؟ گفت: رویکرد کنترلی ـ مراقبتی مو در دنیا چند سالی است که مورد توجه قرار گرفته و روش‌هایی همچون برخی شامپوهای حاوی کافئین در کنترل و مراقبت از ریزش مو و عدم وجود عوارض جانبی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی همچنین در مورد سن ریزش مو عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین عوامل ریزش مو تداخلات هورمونی بیان می شود اما این بدان معنی نیست که عوامل دیگر نمی توانند تاثیری در ریزش موی افراد داشته باشند و یا بالعکس عوامل دیگر نمی توانند موجب سلامت و کیفیت مو در افراد شوند.

این متخصص پوست و مو گفت: نتیجه زندگی صنعتی امروزی آن شده که سن ریزش مو با کاهش چشمگیری روبرو شده است به طوری‌که در گذشته بازه سنی ریزش مو 30 سالگی رو به بالا بوده است.اما امروزه بازه سنی ریزش مو از 15 سالگی شروع می شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
نمی توانی به عقب برگردی و شروع را عوض کنی، ولی می توانی از جایی که هستی آغاز کنی و پایان را عوض کنی...