شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۳ شهريور ۱۳۹۷ / ۰۰:۱۹
کد مطلب: 45288
۱

رئیس جدید نهاد رهبری در دانشگاه‌ها منصوب شد

رئیس جدید نهاد رهبری در دانشگاه‌ها منصوب شد
به گزارش ایسنا، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی طی حکمی حجت‌الاسلام مصطفی رستمی را به عنوان رئیس نهاد نمایندگی در دانشگاهها منصوب کردند.

متن حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجت‌الاسلام آقای شیخ مصطفی رستمی دامت توفیقاته

اکنون که پس از یک دوره فعالیت ارزشمند و پرثمر، جناب حجت‌الاسلام آقای محمدیان از ریاست نهاد نمایندگی در دانشگاه‌ها کناره‌گیری کرده‌اند، ضمن تقدیر و تشکر فراوان از تلاش دلسوزانه و سلوک مهربانانه‌ ایشان، جنابعالی را که از فضلای جوان و پرانگیزه و آشنا و مرتبط با محیط دانشگاه می‌باشید، به پیشنهاد شورای نهاد، به ریاست نهاد مزبور منصوب می‌کنم.دانشگاه مهم‌ترین مرکز تولید و گسترش و افزایش دانش و دانشمند است و همت و تعهّد و تلاش مبارک استادان و مدیران این مرکز حساس، ترسیم‌کننده‌ چشم‌انداز آینده‌ کشور و رقم‌زننده‌ سرنوشت ملت است. حضور علمای دین و فضلای روشن‌بین حوزه‌های علوم دینی در کنار استاد و دانشجو و مدیر دانشگاهی، باید بتواند- به توفیق و هدایت الهی خروجی مطلوب این تلاش مبارک و تعهّد اخلاقی را تضمین کند و دانشگاه را پرورشگاه انسان‌های بزرگ و مدیران کارآمد آینده‌ کشور و دانش‌آموختگان صالح و فرزانه و پُرکار و پُرنشاط سازد. ان‌شاءالله. لازم است مجموعه‌های مرتبط از جمله شورای عالی انقلاب فرهنگی و وزارت‌های علوم و بهداشت و مدیران مؤسسات آموزش عالی حمایت و همکاری لازم را با این نهاد معمول دارند.توفیق همگان را از خداوند متعال مسألت می‌کنم.
سیّدعلی خامنه‌ای/ ۱۲ شهریور ۱۳۹۷


گفتنی است حجت‌الاسلام مصطفی رستمی در سال 1351 در روستای پیر شمس الدین اسدآباد به دنیا آمد. وی در سال 1365 وارد حوزه علمیه قم است و در مدرسه امام صادق(ع) نیروگاه (خلخالی سابق) مشغول به تحصیل شد و از محضر اساتیدی همچون حجج‌اسلام حیدرعلی ایوبی، امین دین، مظلومی، موحدی کاشانی، یزدی بهره برد و لمعه را در نزد آل‌غفور و یزدی و اصول معالم و اصول فقه را نزد استاد ایوبی گذراند.
وی از سال 1369 با عزیمت به مدرسه امام محمد باقر(ع) ادامه دروس مقدمات و سطح را نزد آل غفور، مهدوی‌راد، رسائل و مکاسب را نزد حسینی بوشهری، موسوی تهرانی، بیگدلی، عندلیب‌زاده همدانی و کفایه را نزد دوزدوزانی و موسوی تهرانی گذراند.
حجت‌الاسلام والمسلمین رستمی تحصیلات خارج را از سال 1375 در محضر حضرات آیات سبحانی اصول و شیخ جواد تبریزی فقه و نوری همدانی و فاضل (ارمقاطعی) آغاز کرد.
وی علاوه بر تحصیل، همکاری با پژوهشگاه دفتر مطالعات و تحقیقات مهم اسلامی دفتر تبلیغات را در واحد نمایه‌سازی سپس اصطلاح‌نامه علوم اسلامی در بخش کنترل و نظارت و سپس آموزش و نظارت گروه‌های اصلاح‌نامه اخلاق اسلامی، علوم حدیث و کلام اسلامی را در کارنامه خود دارد.

حجت‌الاسلام رستمی همکاری با واحد پرسش و پاسخ نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری را از سال 1380 در مرکز مشاوره و پاسخ دانشجویی ـ معاونت آموزشی و تبلیغ نهاد قم آغاز کرد.

از دیگر سوابق علمی وی می‌توان به "تحصیل رشته حقوق در دانشگاه مفید از سال 1373 تا 1377"، "تحصیل کارشناسی حقوق بین‌الملل مفید از سال 1377 تا 1380"، "تدریس در دانشگاه‌ها در دروس معارف از سال 1381 به بعد در دانشگاه‌های آزاد اسلامی اراک ـ دانشگاه اراک ـ بوعلی سینا همدان ـ علوم پزشکی همدان"، "تدریس حقوق (حقوق بین‌الملل عموم ـ خصوصی ـ سازمان‌های بین‌المللی و حقوق فقه) در دانشگاه‌های آزاد اسلامی اراک، پیام نور همدان، امام حسین(ع)" و "اشتغال به خارج اصول نزد استاد عندلیب‌زاده در همدان حوزه علمیه مرحوم آخوند در سال 1385" اشاره کرد.
وی در آبان ماه سال 1395 به جای حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب محمدنژاد به عنوان مسئول جدید دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه شریف منصوب شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی همچنین در مهر 96 به عنوان معاون جدید فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها به جای حجت‌الاسلام قریشی معرفی شد.
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
در نگاه کسانی که پرواز را نمی فهمند ، هر چه بیشتر اوج بگیری کوچکتر خواهی شد.