جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۳ تير ۱۳۹۹ / ۲۱:۴۱
کد مطلب: 50900
۶

شرایط دریافت پروانه اشتغال رشته‌های روانشناسی و مشاوره در شرایط کرونایی

شرایط دریافت پروانه اشتغال رشته‌های روانشناسی و مشاوره در شرایط کرونایی
میگنا: دکتر محمد حاتمی، ضمن تشریح نحوه ارائه پروانه اشتغال به متقاضیان رشته‌های روانشناسی و مشاوره بیان کرد: متقاضیان کسب پروانه اشتغال روانشناسی با پیشینه‌های (رشته‌های) مرتبط می‌توانند پس از فارغ‌التحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد، عضو سازمان شده و به مدت یکساله‌ دوره‌های کارآموزی را طی کنند؛ پس از آن از طریق سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور جهت مصاحبه برای دریافت پروانه اشتغال به کمیسیون‌های تخصصی معرفی می‌شوند و در صورت قبولی می‌توانند پروانه اشتغال خود را کسب کنند.
 
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در ادامه درباره نحوه ارائه پروانه اشتغال به متقاضیان رشته‌های غیر مرتبط نیز گفت: براساس مصوبه شورای مرکزی، پروانه اشتغال روانشناسان و مشاوران  با پیشینه کارشناسی غیر مرتبط به افرادی اعطاء می‌شود که در دو مقطع تحصیلی ارشد و دکتری در رشته های مرتبط فارغ التحصیل شده باشند و توصیه می‌شود متقاضیان پروانه اشتغال با پیشینه غیر مرتبط بعد از گذراندن دوره کارشناسی ارشد، مدرک خود در دوره دکترای رشته روانشناسی را نیز کسب کنند و سپس برای دریافت پروانه به سازمان مراجعه و در مصاحبه‌های کمیسیون‌های تخصصی شرکت کنند.

حاتمی در ادامه با اشاره به اینکه سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور دارای ۱۵ کمیسیون است، اظهار کرد: در حال حاضرروزانه حدود ۵۰ نفر در مصاحبه کمیسیون‌های تخصصی شرکت می‌کنند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور تاکید کرد: کمیسیون‌ روانشناسی بالینی حدود ۱۵۰۰نفر، کمیسیون‌ روانشناسی استثنایی حدود ۵۰۰ نفر و کمیسیون مشاوره خانواده حدود ۶۰۰ نفر پشت نوبتی دارد که این کمیسیون‌ها نسبت به سایر کمیسیون‌های دیگر با حجم بیشتری از متقاضیان روبه‌رو هستند اما به دنبال اقدامات انجام شده، در حال حاضر سایر کمیسیون‌ها با مشکل پشت نوبتی مواجه نیستند.

وی در ادامه با اشاره به شرایط شیوع کرونا و نحوه مصاحبه‌ انجام کمیسیون‌های تخصصی سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور تصریح کرد: به دلیل اینکه متقاضیان دریافت پروانه اشتغال باید از نظر شخصیتی مورد ارزیابی قرار گیرند، مصاحبه‌ها به صورت حضوری است، اما مصاحبه‌ها با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و حفظ فاصله‌گذاری اجتماعی برگزار می‌شود. همچنین جهت کاهش تردد بین شهری و سفرها کمیسیون‌های تخصصی استان‌ها فعال شده است تا متقاضیان دریافت پروانه اشتغال هر استان‌ برای انجام مصاحبه به کمیسیون همان استان مراجعه کند. 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی