پنجشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 16 May 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۳ شهريور ۱۴۰۰ / ۱۴:۴۳
کد مطلب: 54807
۱

ایجاد اتاق شیشه ای حمایت از روانشناسان و مشاوران دانشگاهی

ایجاد اتاق شیشه ای حمایت از روانشناسان و مشاوران دانشگاهی
به گزارش میگنا دکتر مجید صفاری نیا در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به راه اندازی مشاوره شغلی ویژه دانشجویان گفت: یک رویکرد جدیدی که مشغول کار بر روی آن هستیم بحث مشاوره شغلی دانشجویان است.

وی ادامه داد: هدف از راه اندازی مشاوره‌های شغلی این است که دانشجویان را برای انتخاب شغل آینده راهنمایی کنیم به ویژه دانشجویانی که تازه وارد دانشگاه می‌شوند.

سرپرست دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم افزود: در حال حاضر مشغول قطب بندی مراکز مشاوره دانشگاه‌ها هستیم به عنوان مثال مرکز مشاوره دانشگاه اصفهان و دانشگاه علامه طباطبایی تبحر ویژه ای در مشاوره شغلی دارند و به عنوان قطب مشاوره شغلی، تمام مراکز مشاوره را حمایت می‌کنند.

وی افزود: همچنین در دانشگاه شیراز، در حال ایجاد یک اتاق شیشه‌ای تحت عنوان «اتاق شیشه‌ای حمایت از روانشناسان و مشاوران دانشگاه ها» هستیم که این اتاق شیشه‌ای از تعدادی روانشناسان پیشکسوت و روانپزشکان متبحر تشکیل شده است که به روانشناسان و مشاوران دانشگاهی که خود دچار فرسایش شغلی شده‌اند خدمات ارائه می‌کند.

سرپرست دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم افزود: یا مثلاً مرکز مشاوره دانشگاه تهران، مرکز سواد سلامت کشوری است که وبینارهای کشوری را این مرکز اجرا می‌کند، همچنین مرکز مشاوره دانشگاه گیلان، مرکز خدمات به جوانان، ورزش و کار است و در این حوزه خدمات ارائه می‌کند و یا مرکز دانشگاه کرمانشاه مرکز ترک سیگار و دخانیات است.

وی ادامه داد: بر اساس سیاست‌های ما هر مرکز مشاوره دانشگاهی قطب یک فعالیت است که بر روی حوزه سواد سلامت آن کار می‌کنند. اگر می‌گوئیم دانشگاه اصفهان و علامه طباطبایی قطب مشاوره شغلی هستند این دو مرکز بر روی سواد سلامت مشاوره شغلی و ایجاد بروشورهای آن کار می‌کنند و همچنین کارگاه‌های تخصصی و مشاوره‌ای در این حوزه را این دو مرکز انجام داده و به دانشجویان کل کشور در این حوزه خدمات ارائه می‌کنند.

صفاری نیا افزود: همچنین آموزش‌های لازم را به روانشناسان و مشاورانی که باید در حوزه شغلی فعالیت کنند ارائه می‌دهند در حال حاضر تقسیم وظایف به تناسب قدرت و امکاناتی که مراکز مشاوره دارند صورت گرفته ست که جای تشکر دارد.

وی ادامه داد: به نظر من ما در حوزه مشاوره و روانشناسی و بهداشت و درمان واقعاً از گذشته تا کنون بهترین عملکرد را داشتیم.
 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

مجوزهای نظام روانشناسی از یکم خرداد الکترونیکی می شود
مشکلات بلوغ در پسران
پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
تاثیر مخرب تجربه آزار در دوران کودکی بر سلامت روان
اینفلوئنسرهای نوجوان چگونه بر کودکان تاثیر روانی می گذارند؟
بعضی دفترخانه‌ها با دریافت پول بیشتر،صیغه عقد را برای پسر معتاد جاری می‌کنند!
چرا فنلاند «شادترین مردم جهان» را دارد؟
علت پرحرفی کودکان؛ چطور رفتار کنیم؟
چرا در دیدارهای خانوادگی عصبی هستیم؟
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن