يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۱ / ۲۲:۵۹
کد مطلب: 59467
۲
اگر همسرتان خسیس است این مطلب را حتما بخوانید

با شوهر خسیس خود چه کنیم؟

با شوهر خسیس خود چه کنیم؟
خساست یک مشکل جدی در زندگی مشترک به حساب می‌آید چرا که در هر صورت ویژگی خوشایندی نیست و باعث دلخوری و مشکلات میان زوجین می‌شود.

در ادامه مقاله به بررسی کامل خساست همسر و طلاق به خاطر خساست می‌پردازیم.

حفظ آرامش روانی
خساست ریشه‌های درون روانی دارد و معمولا به دلیل احساس ناامنی درونی به‌وجود می‌آید. هر فرد برای خود هویتی دارد و تلاش می‌کند که به طریقی هویت خود را حفظ کند. افراد خسیس، مال و دارایی را پناهگاه هویتی خود می‌دانند و سعی می‌کنند که با جمع کردن مال، این هویت و آرامش روانی خود را حفظ کنند. در صورتی که فرد به‌طور افراطی این ویژگی را از خود نشان می دهد لازم است که به او کمک کنید تا ریشه‌های مشکل خود را پیدا کند. مراجعه به روانشناس و شرکت در جلسات روان درمانی در این زمینه به شما کمک خواهد کرد.

طلاق به خاطر خساست
بسیاری از افراد فکر می‌کنند که زندگی با فرد خسیس به هیچ وجه ممکن نیست و طلاق تنها راه است. در حالی که  اگر به زندگیتان علاقه دارید می‌توانید با استفاده از برخی راهبردهای رفتاری خانواده خود را حفظ کنید و به طلاق به‌عنوان آخرین گزینه نگاه کنید.


در ادامه به روش های مناسب برخورد با خساست همسر اشاره کرده‌ایم:
پذیرش یا قبول خساست
در مرحله اول باید وجود خساست را در شخصیت همسرتان بپذیرید و قبول کنید که نمی‌توانید او را به‌طور کل عوض کنید بلکه تنها می‌توانید رفتارهای او را ترمیم کرده یا  تعادل ببخشید. قبول این واقعیت باعث می‌شود که این مشکل به اندازه قبل آزاردهنده نباشد. برای اینکه روابط عاطفی بهتری داشته باشید به مطلب شوهر غیرتی خوب است یا بد؟ سر بزنید.

مشورت برای خرید از روش های برخورد صحیح با همسر خسیس
به دلیل  احتمال بروز اختلاف نظر بر سر خرج کردن، بهتر است که قبل از خرید حتما با همسرتان مشورت کنید چرا که ممکن است بعدا با لجبازی و خشم او مواجه شوید. همچنین شما می‌توانید هر ماه با یکدیگر در مورد میزان مخارج احتمالی یک قرار کلی بگذارید تا همسرتان از دیدن خریدها غافلگیر نشود.

وقتی که از رفتار و خساست‌های همسرتان خسته شدید، ناراحتی خود را ابراز کنید. البته منظور این نیست که جنجال راه بیندازید و دعوا کنید. این کار بدترین رفتار ممکن است و تاثیر معکوس دارد. با مهربانی و زبان خوش به او بگویید که از رفتارهایش ناراحت شده‌اید و حتی خجالت می‌کشید.


تشویق کردن
افراد خسیس معمولا در هنگام خرید کردن به مبلغ آن توجه می‌کنند. پس در صورتی که همسرتان هدیه یا هر وسیله‌ای برای شما گرفت، بابت کوچکی و ناچیزی آن شکایت نکنید یا او را مورد تسمخر قرار ندهید. چرا که خرید همین هدیه کوچک نیز، ازلحاظ روانی برای او بسیار سنگین بوده است. از او تشکر و قدردارنی کنید. این کار باعث می‌شود که تشویق شود تا دفعات بیشتری این کار را انجام دهد و به مرور رفتار معتدل‌تری پیدا کند.

مشورت در مورد امور مالی
برای تصمیم‌گیری در مورد امور مالی خانه، با یکدیگر مشورت کنید و نظرات خود را در این موارد به همسرتان بگویید. در صورتی که احساس می‌کنید همسرتان برای امور مالی خانه خساست نشان می‌دهد، پیشنهادات خود را به آرامی به او بگویید و دلایل قانع کننده بیاورید.

مراجعه به متخصص از روش های برخورد صحیح با همسر خسیس
کمک گرفتن از روانشناس باعث می‌شود که شما بهتر بتوانید همسر خود را درک کنید. همچنین روانشناس می‌تواند راهکارهای بسیار موثری در مورد برخورد با همسرتان در اختیار شما قرار دهد. در صورتی که قصد طلاق گرفتن داشته باشید، روانشناس می‌تواند مزیت‌ها و مشکلات این تصمیم را به شما بگویید و برای یک تصمیم‌گیری بهتر شما را یاری کند.
مرجع : اصلاحات
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
كاغذ سفيد را هر چقدر هم تميز و زيبا باشد كسی قاب نمی‌گيرد، برای ماندگاری در ذهن‌ها بايد حرفی برای گفتن داشت