چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 1 May 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲ مهر ۱۴۰۲ / ۰۸:۱۲
کد مطلب: 62950
۳

دکتری که معنویت درمانی را برای سرطان ارائه می‌دهد

دکتری که معنویت درمانی را برای سرطان ارائه می‌دهد
به گزارش شفا آنلاین، دکتر محمداسماعیل اکبری در مراسم افتتاحیه یازدهمین کنگره بین المللی سرطان سینه که در تالار امام علی (ع) دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، موضوع بسیارمهم در مورد سلامت را مسائل خلقی و روحی و روانی عنوان کرد و افزود: ارزش آن‌ها برای سلامت بسیار بالاتر از مسائل جسمی است چون مسائل جسمی دیده می‌شود اما در مورد مسائل روحی روانی این اتفاق نمی‌افتد.

رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: مسائل روانی بسیار مسائل جدی هستند و در جامعه‌ای که وقایع استرس زا وجود داشته باشد و امنیت ذهنی مردم گرفته شود این استرس‌های اجتماعی مشکلاتش از فلزات سنگین داخل آب بیشتر می‌شود.

اکبری گفت: در سال‌های گذشته شنیدید که ما معنویت را در معالجه مردم دخالت دادیم، از اصلاح سبک زندگی مردم شروع کردیم و وارد تحقیقات هورمونی شدیم.

وی افزود: ما برای اولین بار در جهان مطرح کردیم که مسائل روانی و معنویت درمانی می‌تواند بیان ژنی افراد را عوض کند و سرطان را نیز کنترل کند. اگر انسان به حرف‌های معناگرایانه عمل کند بهره‌ای که می‌بریم به احتمال زیاد نسبت به مسائل جسمی کمتر نخواهد بود.

رییس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: تا سال ۲۰۰۰ در تحقیقات پزشکی خیلی به مسائل معنوی توجه نمی شد اما از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۲ هشت برابر ۳۰ سال گذشته به معنویت درمانی در مقالات علمی توجه شده است.

وی افزود: ما غنی‌ترین ساختار در این میان را داریم و هیچ ساختاری به قدرت دین اسلام و فقه اهل بیت (ع) نیست. این توانمندی را باید یاد بگیریم که چگونه از این منبع غنی استفاده کنیم.

دکتر اکبری با بیان اینکه امسال ثبت سرطان کشور توسط مرکز تحقیقات سرطان انجام می شود، ادامه داد: ژن ها در بروز بیشتر سرطان‌ها دخالت ندارند و آنچه در روند شکل گیری سرطان تاثیر دارد اتفاقات محیطی است.

وی با اشاره به اینکه طی سال های اخیر مشخص شده عوامل محیطی باعث تغیرات ژن ها و در نتیجه بروز سرطان می شوند، گفت: بیماری های ژنتیکی مانند تالاسمی، ارثی بودند و اگر پدر یا مادر مبتلا باشند فرزند نیز به آن مبتلا می شود.

وی با تاکید بر اینکه ۱۰ درصد از سرطان ها وابسته به ارث است، گفت: در ۹۰ درصد سرطان ها که وابسته به عوامل محیطی هستند نمی توان بیش بینی دقیقی داشت زیرا معلوم نیست فرد چه مقدار در معرض عوامل خطرزای سرطان بوده است.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
سلامتي هميشه با دارو بدست نمياد بيشتر اوقات از آرامش خيال آرامش قلب و روح مياد سلامتي با خنده و عشق مياد