شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ / ۰۸:۳۴
کد مطلب: 41676
۱

جزییات آزمون صلاحیت حرفه‌ای رشته‌های دستیاری زنان و روانپزشکی

به گزارش فارس، محمدحسین پورکاظمی رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی در خصوص برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای برای رشته‌های دستیاری زنان و روانپزشکی اظهار داشت: تمام رشته‌های PHD وزارت بهداشت و وزارت علوم دارای مصاحبه است و تنها آزمون‌های تخصصی که از مصاحبه برخوردار نبودند آزمون‌های دستیاری بوده که با پیشنهاد اعضای بورد این دو رشته قرار شد برای پذیرش در این رشته‌ها مصاحبه برگزار شود.

وی تصریح کرد: هدف از برگزاری مصاحبه تشخیص صلاحیت بالینی دانشجویان است، این آزمون از دو بخش تشکیل شده است و نمی‌توان آن را آزمونی علمی دانست به دلیل اینکه دانشجویان آزمون علمی را سپری کرده‌اند.

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی ادامه داد: یک بخش از آزمون بصورت الکترونیکی برگزار می‌شود که از نمره منفی برخوردار نیست و از جمله موارد محتوایی آن می‌توان به تست‌های شخصیتی اشاره کرد و بخش دیگر این آزمون بصورت مصاحبه ساختارمند برگزار خواهد شد.

وی در خصوص تعداد دعوت شدگان نوشت: تعداد معرفی شدگان 10 درصد بیشتر از ظرفیت پذیرش بوده که در صورت عدم قبولی در مصاحبه به کد رشته بعدی منتقل خواهند شد و جای نگرانی برای دانشجویان وجود نخواهد داشت.

وی تاکید کرد: عدم حضور در آزمون به منزله انصراف از رشته مورد نظر است و این گروه از افراد مجاز به شرکت در آزمون پذیرش سال آینده نخواهند بود.

وی در پایان گفت: آزمون الکترونیک رشته‌های روانپزشکی و زنان و زایمان روز جمعه 3 شهریورماه ساعت 7:30 صبح در مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود همچنین آزمون مصاحبه رشته روانپزشکی روز شنبه 4 شهریورماه ساعت 7 صبح در مرکز طبی کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران و آزمون مصاحبه رشته زنان و زایمان روز شنبه 4 شهریورماه ساعت 7 صبح در مرکز مهارت های بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.

 
 
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
برای موفقیت لازم نیست نابغه باشی فقط کافیه یه قدم جلوتر باشی/ انیشتن