جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۳ / ۱۰:۰۸
کد مطلب: 27546
۰

گشایش بزرگترین گردهمایی پژوهشگران «علوم اعصاب پایه و بالینی» در تهران

به گزارش ایسنا، سومین کنگره علوم اعصاب پایه و بالینی از امروز (هفتم آبان ماه) به مدت سه روز به همت انجمن علوم اعصاب ایران و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی ایران در مرکز همایش‌های رازی ادامه دارد.

 

صدها تن از متخصصان، استادان و کارشناسان رشته‌های مختلف پزشکی وعلوم پایه پزشکی برای حضور در این کنگره علمی ثبت نام کرده‌اند که بر اساس رشته تحصیلی تا 17 امتیاز بازآموزی برای شرکت‌کنندگان در نظر گرفته شده است. البته گستردگی این حوزه و به ویژه ارتباط علوم اعصاب با صنعت و زندگی باعث شده است که علاوه بر روانشناسان، روانپزشکان، نورولوژیست‌ها، جراحان مغز و اعصاب، متخصصان آناتومی، فیزیولوژی، ایمونولوژی، بیوشیمی، علوم زیستی، بیولوژی سلولی، کارشناسان و متخصصان علوم فلسفه علوم ریاضی، برق، کامپیوتر(هوش مصنوعی)، طب فیزیکی، مهندسی پزشکی و رشته‌های مختلف توانبخشی، نیز در این کنگره شرکت کنند.

 

در حاشیه این همایش علمی کارگاه‌های آموزشی و مناظره‌هایی در قالب بخشهای دانشجویی و دانش‌آموزی برنامه‌ریزی شده که ارتباط علوم اعصاب با مسائل دو قشر نوجوان و جوان را نشان می‌دهد. این برنامه‌ها و همچنین برخی از سخنرانی‌ها، حتی برای عموم مردم، خانواده‌ها و والدین نیز قابل استفاده خواهد بود و می‌توانند به صورت آزاد در این کنگره شرکت کنند و از این مباحث بهره ببرند.

 

به گفته امامی زاده، جانشین دبیر اجرایی کنگره علوم اعصاب، بیش از 800 مقاله به صورت سخنرانی یا شکل پوستر طی سه روز برگزاری کنگره ارائه می‌شود.

 

سخنرانی‌ها، پانل‌ها و کارگاه‌های آموزشی هر روز از ساعت 8 تا 18 به طور همزمان در هفت سالن مرکز همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برای استفاده استادان، متخصصان، کارشناسان و دانشجویان برگزار می‌شود.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی