شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۳ / ۱۲:۰۶
کد مطلب: 27808
۰
یک کاردرمانگر:

مددجویان توانبخشی روانی اشتغال می‌خواهند

خدمات کار درمانی پوشش بیمه ندارد
مددجویان توانبخشی روانی اشتغال می‌خواهند

ملاحت اکبر فهیمی کاردرمانگر در گفت‌وگو با فارس درباره خدمات موردنیاز مددجویان توانبخشی روانی، تصریح کرد: در توانبخشی روانی ما نیازمند اماکنی هستیم که با ایجاد فرصت شغلی و انجمن‌هایی متشکل از مددجویان توانبخشی روانی مشکلات این مددجویان در کنار یکدیگر مطرح شده و تشریک مساعی کنند.

وی درباره مشکل پوشش بیمه‌ای خدمات توانبخشی به ویژه کاردرمانی، گفت: این مشکل با همکاری وزارت بهداشت و وزارت کار در حال رفع شدن است و ان شاءالله این خدمات تحت پوشش بیمه‌های پایه قرار خواهد گرفت.

اکبر فهیمی افزود: از آنجا که خدمات توانبخشی طولانی مدت است، هزینه‌های درمان این افراد بسیار بالاست،‌بنابراین حمایت دولت از این خانواده‌ها مشکل مالی را تا حدی رفع می‌کند.

این کاردرمانگر طیف وسیع این رشته و لزوم همکاری با ارگان‌های مختلف را از دیگر مشکلات رشته کاردرمانی عنوان و تصریح کرد:‌ باید با ارگان‌های مختلف مانند بیمه و سازمان بهزیستی همکاری داشته باشیم که این مهم نیازمند ارتباط ما با وزارتخانه‌ها و مراکز دولتی است.

وی گفت: برای مثال حضور کاردرمانگرها در مراکز شهرداری ضروری است، چرا که مناسبت‌سازی شهر و ایجاد فضای مناسب مانند پارک‌های مخصوص افراد معلول، اتوبوس‌ها و تاکسی‌های خاص معلولان در حیطه وظایف شهرداری است که با حل این مشکلات معلولان خواهند توانست حضور بیشتری در جامعه داشته باشند.

اکبرفهیمی خاطرنشان کرد: اگر کاردرمانی بخواهد به عنوان یک رشته بسیار مؤثرتر در جامعه مطرح شود، باید با همکاری ارگان‌های دیگر شهری ساخته شود که در آن فرصت بیشتری به افراد معلول در اجتماع داده شود.

این کاردرمانگر درباره خدمات سازمان بهزیستی به مددجویان کاردرمانی، گفت: سازمان بهزیستی توانایی ارائه کمک مالی زیادی به این افراد نیازمند را ندارد و نمی‌تواند بودجه زیادی را به این امر اختصاص دهد، بنابراین خانواده‌ها بار مالی زیادی را به دوش می‌کشند.

 

 

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
یک رابطه خوب زمانی است که کسی پذیرای گذشته، پشتیبان امروز و مشوق فردایتان باشد.