شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ / ۱۴:۵۵
کد مطلب: 30960
۲
در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت :

برگزاري نخستين همایش بین المللی روان شناسی و مشاوره در مرودشت + تصاویر

برگزاري نخستين همایش بین المللی روان شناسی و مشاوره در مرودشت + تصاویر
گسترش فرهنگ مشاوره و روان‌شناسی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در اقشار جامعه

نخستین همایش بین المللی روان‌شناسی و مشاوره دانشگاه آزاداسلامی واحد مرودشت با قرائت قطعنامه و معرفی مقالات برتر به کار خود پایان داد.

دبیر اجرایی همایش بیان داشت: 420 مقاله به این همایش راه یافته است که از این تعداد با نظر داوران 63 مقاله به صورت شفاهی و 244 مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد و 113 اثر رد شد و اجازه حضور در همایش را پیدا نکرد.
به گزارش آنا، دکتر سید ابراهیم حسینی رییس دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت در مراسم افتتاحیه این همایش بیان داشت: با توجه به برگزاری موفق همایش ملی روان شناسی و مشاوره در سه دوره به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت، با همت حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه و مسئولان دانشکده علوم تربیتی و با موافقت و همکاری سازمان نظام روانشناسی کشور، اولین همایش بین المللی روانشاسی و مشاوره در حال برگزاری است.
دانشجویان و استادان برجسته داخلی و خارجی علوم روانشناسی و مشاوره و مسئولان شورای نظام روانشناسی و مشاوره استان فارس و جمعی از مسئولان شهرستان مرودشت حضور داشتند در نخستين روز متن پیام دکتر حمید میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از سوی دکتر سید ابراهیم حسینی رئیس دانشگاه آزاداسلامی واحد مرودشت قرائت شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گفت: وجود متولیان حرفه‌ای یعنی سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره، متولیان علمی و اقبال روزافزون جامعه به خدمات روان‌شناختی و تبدیل شدن این خدمات از یک کالای لوکس به نیاز جدی برای عموم مردم و سازمان‌های مختلف دولتی و خصوصی، خبر از جایگاه خاص این رشته (روان‌شناسی) در ایران دارد.
دکتر حمید میرزاده در پیامی به نخستین همایش بین المللی روانشناسی و مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت اظهار کرد: تحولات بی‌حد و حصر در بنیان‌های جوامع که بر اثر حرکت از دوران گذار به سمت زندگی ماشینی و صنعتی رخ داده، به پدید آمدن شکاف‌هایی منجر شده که انسان‌های امروز را ناگزیر از همواسازی خود با شرایط جدید کرده است. در چنین فضایی، بحران‌هایی برای افراد پدید آمده که اگر متوقف نشود، دنیای روحی و روانی آنان را متلاطم می‌کند. بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و روحی روانی از جمله طلاق، اعتیاد، خودکشی، مشکلات تحصیلی، اختلافات خانوادگی، نارضایتی شغلی، اضطراب، افسردگی و... محصول زندگی صنعتی‌اند.
-
وی افزود: بیماری‌های روانی می‌روند تا گوی سبقت را از سایر امراض بربایند و بی‌شک چیزی جز معنویت، نیک اندیشی و تغییر و تحول درونی نمی‌تواند بشریت را از این همه نابسامانی و از هم گسیختگی روانی نجات بخشد. در کشور عزیزمان روان‌شناسان پژوهشگر در تلاشند تا از یافته‌های خویش در راستای کاهش آلام انسانی بهره گیرند و اگرچه این علم در کشور ما با نقاط ضعف قابل بهبودی، همچون محدودیت دوره‌های تحصیلات تکمیلی، گرایش‌های محدود روان‌شناسی در سطوح مختلف تحصیلی، محدودیت مجلات علمی- پژوهشی و... روبروست، می‌تواند به مثابه یک رشته علمی جامع برای خود تاریخ ماندگار بیافریند.
میرزاده خاطرنشان کرد: از یک طرف وجود متولیان حرفه‌ای یعنی سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره و متولیان علمی، یعنی انجمن‌های علمی و گروه‌های دانشگاهی و از طرف دیگر اقبال روزافزون جامعه به خدمات روان‌شناختی و تبدیل شدن این خدمات از یک کالای لوکس به نیاز جدی برای عموم مردم و سازمان‌های مختلف دولتی و خصوصی، خبر از جایگاه خاص این رشته در ایران دارد؛ امری که بسیار امیدبخش است. به گزارش آنا، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در این پیام که از سوی دکتر حسینی رئیس واحد مرودشت قرائت شد، اضافه کرد: سیاست‌های کلی نظام سلامت، جمعیت، علم و فناوری که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده، به خوبی نقشه راه را برای مؤسسات آموزش عالی ترسیم می‌کند. دانشگاه آزاد اسلامی نیز که با پیشنهاد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی و تأیید امام راحل تأسیس شد و بی‌شک شجره طیبه انقلاب اسلامی است، نهادی برای رشد علمی و تعالی اخلاقی و فرهنگی به شمار می‌رود. اینک بزرگ‌ترین دانشگاه حضوری جهان تمامی تلاش خود را در راستای پیشرفت و تعالی کشور به کار گرفته است.
وی افزود: برای دانشگاه آزاد اسلامی مایه مباهات است که با همکاری سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور در کنار سایر حرفه‌های یاورانه نظیر پزشکان، مددکاران و پرستاران با بهره‌گیری از منابع معتبر معارف اسلامی و قرآنی به تدارک و ساماندهی روش‌هایی بپردازند که در پرتو آنها بتوان سلامت به مفهوم دقیق و علمی آن یعنی سلامت جسمانی، روان‌شناختی، اجتماعی و معنوی آحاد بشر را تأمین، حفظ و ارتقاء دهند. از همین رو برگزاری همایش بین‌المللی مشاوره و روان‌شناسی در واحد مرودشت را به فال نیک گرفته و امیدوارم دستاوردهای این همایش، به جامعه عاری از مشکلات روانی و رفتاری بینجامد.



به گزارش آنا، مراسم اختتامیه نخستین همایش بین المللی روان‌شناسی و مشاوره دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت اردیبهشت جاری با حضور و همفکری صاحب نظران، اساتید و پژوهشگران حوزه روان‌شناسی و مشاوره در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرودشت برگزار شد.

متن قطعنامه پایانی این همایش که از سوی دکتر ژاله رفاهی دبیر علمی این همایش قرائت شد بدین شرح است:

۱- «با توجه به نامگذاری سال ۱۳۹۴به نام دولت، ملت، همدلی و همزبانی، از طرف مقام معظم رهبری ضروری است، متخصصان و دست اندرکاران به وفاق ملی برای تحقق اهداف تامین سلامت وآرامش جامعه همت کنند.

۲- مشارکت همگانی و بین رشته‌ای و بین بخشی سازمان های متولی بهداشت روان جامعه برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در جامعه تشویق و تقویت شود.

۳- تشویق اجرای پروژه‌های تحقیقاتی نسبتا بزرگ و مشترک درباب مسائل عمده کشور و منطقه بین گروه‌های مختلف و ایجاد هماهنگی بین فعالیت‌های پژوهشی استادان و دانشجویان مبتنی بر ابعاد روان‌شناسی و مشاوره.

۴- سوق دادن فعالیت‌های پژوهشی روان‌شناسان و مشاوران برای حل مسائل و مشکلات عمده ملی.

۵- تشویق پژوهش‌ها در زمینه مسایل و مشکلات خاص منطقه.

۶- توجه بیشتر به تحقیقات درباره ابعادعادی و مثبت شخصیت و رفتار افراد و بررسی عوامل موثر در حفظ افراد در مقابل مشکلات و مسائل محیطی.

۷- توجه به مشکلات اجتماعی و بهداشتی ناشی از رفتار افراد از قبیل تصادفات و مرگ و میرهای مرتبط با تغذیه و عدم فعالیت جسمی که در حوزه روانسناسی سلامت قرار دارد.

۸- گسترش فرهنگ مشاوره و روان‌شناسی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در اقشار جامعه.

۹- تطبیق محتوای آموزشی دوره‌های تحصیلات تکمیلی با نیاز‌ها و مشکلات فعلی جامعه.

۱۰- پیشگیری از جنبه‌های انحرافی در درمان، آموزش و پژوهش حوزه‌های مختلف روان‌شناسی و مشاوره.

۱۱- تلاش برای تحت پوشش بیمه قرار گرفتن خدمات روان‌شناسی و مشاوره.

در اختتامیه این همایش، مقالات بر‌تر معرفی و از میهمانان خارجی و استادان و دست‌اندرکاران و عوامل اجرایی این همایش تجلیل شد.

-


-

-

-

-

-

-

-
 
-

-

-

-

-

-

-

-

-

تصاوير از :
- سايت دانشگاه آزاد اسلامي واحد مرودشت
- مرودشت نا
-آنا
مرجع : خبرگزاری آنا
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
شاید باورتون نشه اما دنیا به کوچک‌ترین خوبی‌های شما نیاز داره، خوب بمونید.