شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
دوشنبه ۱۰ مهر ۱۳۹۱ / ۰۷:۴۱
کد مطلب: 14379
۰

خاصیت های برتر سیب

سیب حاوی ترکیباتی مانند اسید کافئیک، اسید کلوروژنیک، اسید الاژیک، فرولیک و ترکیبات فنولیک دیگری می‌باشد. برای همین می‌تواند از ابتلا به سرطان‌ها پیشگیری کند.
راجع به سیب زیاد گفته‌اند و زیاد شنیده‌اید. این مطلب کوتاه ادای دینی است به یکی از برترین نعمت‌های الهی.این میوه پرخاصیت علاوه بر این که یک میان وعده ایده‌آل محسوب می‌شود سرشار از مواد مغذی ضروری برای بهبود عملکرد بدن است. در این مطلب 5 خاصیت برتر این میوه آب دار و شیرین را با شما در میان می‌گذاریم. با ما همراه باشید.   جلوگیری از پیری زودرس

آنتوسیانین‌ها رنگدانه‌های طبیعی با عملکرد آنتی اکسیدانی هستند که با سلول‌های سرطان‌زا مقابله می‌کنند، میزان کلسترول بد(LDL) را کاهش می‌دهند و از تشکیل لخته‌های خونی پیشگیری می‌کنند. گلوتاتیون موجود در این میوه تأثیر ضدسرطانی دارد و قدرت دفاعی بدن در مقابل عفونت‌ها را بالا می‌برد.

دندان‌های‌تان را برق می‌اندازد

مسلماً سیب نمی‌تواند جای مسواک را بگیرد اما به بهداشت دهان و دندان کمک زیادی می‌کند. گاز زدن و جویدن این میوه برای سلامت لثه‌ها بسیار مفید است. علاوه بر این سیب باعث افزایش ترشح بزاق می‌شود برای همین مانع رشد میکروب‌ها در دهان می‌شود. به این ترتیب امکان پوسیدگی دندان‌ها نیز کاهش می‌یابد.

مقابله با سرطان

سیب حاوی ترکیباتی مانند اسید کافئیک، اسید کلوروژنیک، اسید الاژیک، فرولیک و ترکیبات فنولیک دیگری می‌باشد. برای همین می‌تواند از ابتلا به سرطان‌ها پیشگیری کند.

کاهش کلسترول خون

سیب حاوی فیبری محلول در آب به نام پکتین است. این فیبر کلسترول بد خون(LDL) را کاهش می‌دهد. کمپوت سیب به دلیل سرشار بودن از این فیبر با اسهال مقابله می‌کند. باید بدانید که سیب با پوست حاوی حدود 4 گرم فیبر است که نیمی از آن فیبر پکتین می‌باشد.

جلوگیری از ابتلا به آب مروارید

کرستین یک فلاوونوئید است که خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد و همچنین به پیشگیری از آب مروارید چشم کمک می‌کند. سیب حاوی کوئرستین است و چشم‌های شما را از ابتلا به این بیماری محافظت می‌کند.پس تا می‌توانید سیب نوش جان کنید.     منبع : آرمان

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
دو بیگانه همدرد، از دو خویشاوند بی‌درد یا ناهم‌درد، با هم خویشاوندترند… علی شريعتی