جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۲ / ۱۳:۵۶
کد مطلب: 20024
۰

هر تشنجی «صرع» نیست

دکتر آرش بستانی در گفت وگو با ایسنا ، اظهار کرد: بروز تشنج تکرار شونده بدون هیچگونه علت خاصی از قبیل مصرف دارویی خاص و یا مشکلات داخلی و نیز برخی بیماری‌ها را بیماری صرع نامید.
وی خاطرنشان کرد: بروز هر تشنجی را نمی توان نشان دهنده وجود صرع دانست، زیرا برخی تشنج ها بر اثر مصرف برخی داروها از جمله ترامادون یا حساسیت و یا وجود برخی بیماریها در افراد اتفاق می‌افتد.
بستانی مهم ترین عامل بروز بیماری صرع را ژنتیک عنوان و اظهار داشت: عوامل محیطی در بروز صرع دخالت نداشته، اما می‌تواند تعداد دفعات و شدت تشنج‌های ناشی از این بیماری را افزایش دهد به طوری که تشنج‌های صورت گرفته از کنترل خارج شوند.
به گفته این متخصص مغز و اعصاب، استرس، کم خوابی، مصرف برخی داروها و نیز تب مهمترین عوامل محیطی تشدید کننده تشنج‌های ناشی از صرع هستند. بستانی با اشاره به ژنتیکی بودن علت بروز بیماری صرع، بروز این بیماری در سنین پایین را شایع ندانست و اظهار داشت: شایع‌ترین سن بروز این بیماری سنین نوجوانی و جوانی است.
وی در خصوص درمان این بیماری هم خاطرنشان کرد: تاکنون درمان دارویی و سنتی از جمله درمانهای غذایی، طب سنتی، انرژی درمانی و طب سوزنی نتوانسته‌اند بیماری صرع را به طور قطع درمان و ریشه کن کنند.
این متخصص مغز و اعصاب تصریح کرد: تجویز برخی داروها در زمینه این بیماری تنها می تواند تشنج‌های ناشی از صرع را کنترل کند به نحوی که بیمار با مصرف این داروها دچار تشنج نمی شود.
وی خاطرنشان کرد: در برخی موارد نیز با افزایش سن، بیماری صرع خودبخود برطرف می شود.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی