جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
يکشنبه ۱۴ فروردين ۱۳۹۰ / ۱۹:۱۱
کد مطلب: 2603
۰

بيماري‌هاي قلبي و عروقي در رأس علل مرگ در كشور قرار دارد

وزارت بهداشت اعلام كرد: بيماري‌هاي قلبي و عروقي در رأس علل مرگ در كشور قرار دارد و پيشگيري از بروز اين بيماريها بايد از دوران كودكاني آغاز شود و فقط با تغيير روش زندگي مي‌توان از اين بيماري‌ها پيشگيري كرد.
به گزارش میگنا به نقل از دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، بيماري‌هاي عروق كرونر قلب ناشي از عدم رسيدن جريان خون به عروق احاطه كننده و خونرسان به قلب است اما اين بيماري قابل پيشيگري و كنترل است. بنابراين گزارش، سن بالاتر از 40 سال براي مردان و 45 سال براي زنان، سابقه خانوادگي بيماري‌هاي عروقي قلب، سيگار كشيدن، ديابت، فشارخون بالا، كاهش فعاليت‌هاي بدني و چاقي شكمي از جمله عوامل خطري است كه در ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي مؤثر است. بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقاء سلامت، مردان نسبت به زنان بيشتر در معرض سكته قلبي هستند و به طور معمول در سنين پايين‌ترين دچار سكته قلبي مي‌شوند. اين گزارش اضافه مي‌كند، صفات وراثتي و همچنين نژاد عامل ديگري است كه نمي‌توان آن را كنترل كرد و فرزندان والديني كه سابقه ابتلا به بيماري‌هاي قلبي را دارند، بيشتر در معرض خطر ابتلا به اين بيماري‌ها قرار دارند. بر اساس اين گزارش، استرس نيز مي‌تواند به يكي از عوامل بروز بيماري‌هاي قلبي- عروقي تبديل شود. زيادتر از حد خوردن، روي آوردن به مصرف سيگار يا افزايش ميزان سيگار مصرفي در طول روز از جمله رفتارهايي است كه ممكن است در شرايط استرس‌زا به آن عمل شود و همين عكس‌العمل‌ها زمينه ابتلا را فراهم مي‌كند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخن گفتن با خدا مانند صحبت کردن با یک دوست پشت تلفن است... ممکن است او را در طرف دیگر نبینیم، اما می دانیم که دارد گوش می دهد...