دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۱۸ شهريور ۱۳۹۳ / ۲۰:۴۹
کد مطلب: 26840
۰

بیش از ۴۵ میلیون کاربر اینترنت داریم

خبرگزاری فارس:
سردار هادیان‌فر رئیس پلیس فتای کشور در حاشیه افتتاحیه دومین کارگاه آموزش منطقه‌ای مبارزه با جرائم سایبری در جمع خبرنگاران گفت: اولین دوره این کارگاه در سال 2013 برگزار شد و امروز شاهد برگزاری دومین کارگاه مبارزه با جرائم سایبری هستیم که هدف آن همسو سازی کشورها و ظرفیت‌سازی برای مبارزه با جرائم سایبری است.
وی افزود: کشور ما همواره برای کمک به کشورهای دیگر در زمینه سایبری اعلام آمادگی کرده است و ما بیش از 65 درصد جرائم سایبری را کشف کردیم اما باید بدانیم که ضعف و عقب‌ماندگی یک کشور تهدیدی است برای تمام کشورها و باید تمام کشورها به یک اندازه برای مبارزه با جرائم سایبری تجهیز شوند.

سردار هادیان‌فر با اشاره به قدرت کشف جرائم سایبری در ایران گفت: برای اینکه به قدرت کشورمان در کشف جرم سایبری پی ببریم باید آماری از کشورهای دیگر ارائه کنیم طبق آخرین آمار که از کشور کره جنوبی به دست آمده قدرت کشف جرم سایبری در این کشور 20 درصد بوده و یا آمریکا که 17 تا 20 درصد جرم‌های سایبری را توانسته کشف کند اما ایران تا سال 93 توانسته بیش از 84 درصد جرائم سایبری را کشف کند.

وی اظهار داشت: کشورهایی هستند که از ما درخواست کرده‌اند تا در زمینه مبارزه با جرائم سایبری و پلیس فضای مجازی به آنها کمک کنیم و ما هم اکنون در حال انتقال تجربه به آنها هستیم.
رئیس پلیس فتای کشور با اشاره به اینکه امنیت در فضای سایبری امری نسبی و مهم است، بیان داشت: برای پیشگیری از جرائم سایبری از دو روش پیشگیری وضعی و پیشگیری اجتماعی استفاده می‌کنیم. در روش پیشگیری وضعی از سازمان‌ها شروع کردیم و در زمینه پیشگیری اجتماعی با پخش انیمیشن‌های مختلف از صدا و سیما سعی در آگاهی دادن به مردم داریم.
وی در خاتمه گفت: ما بیش از 45 میلیون کاربر اینترنت داریم که 23 میلیون از آنها جوانانی هستند که بسیار مشتاقانه فضای مجازی را دنبال می‌کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
در نهان به آنان دل می بندیم ؛ که دوستمان ندارند و در آشکار از آنان که دوستمان دارند غافلیم شاید این است دلیل تنهایی ما... دکتر علی شریعتی