يکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 28 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۱۵ فروردين ۱۳۹۴ / ۲۲:۵۴
کد مطلب: 30190
۱
يک متخصص بيماري هاي عفوني :

راه‌هاي شناسايي افراد مبتلا به بيماري ابولا

راه‌هاي شناسايي افراد مبتلا به بيماري ابولا
دکتر زهرا احمدي نژاد در گفت‌و گو با آفرينش، در خصوص اينکه بيماري ابولا هيچ گونه مشخصه خاصي ندارد، اظهار داشت: بيماري ابولا باعث درگيري چند سيستمي در بدن و ايجاد ناگهاني سر درد شديد، گلو درد، استفراغ، درد عضلاني و تب در بيمار مي‌شود.

وي ادامه داد: تب ابولا از نظر باليني تفاوتي با بيماري‌هاي عفوني ديگر ندارد و با توجه به اينکه بيمار در تمام مراحل اين بيماري تب و گلو درد دارد به همين دليل با بسياري از بيماري‌هاي عفوني ديگر مانند اختلالات گوارشي، بيماري هاي پوستي، اختلال در عملکرد کليه، مننژيت، مالاريا، آنفولانزا و درد آپانديس اشتباه گرفته مي‌شود.

اين دانشيار دانشگاه علوم پزشکي تهران، تصريح کرد: بسياري از علايم بيماري ابولا به سيستم دروني بدن آسيب مي‌رساند و در بسياري از موارد ممکن است باعث بروز خون در ادرار، استفراغ، خونريزي گوارشي، خونريزي بر اثر مسواک زدن، خونريزي خود به خودي از لثه و خون دماغ شود.

احمدي نژاد همه گيري در بيماري ابولا را در شناسايي آن موثر دانست وبيان كرد: بيماراني که قبل از بيمار شدن به کشورهايي که بيماري ابولا در آنجا گزارش شده، مسافرت کردند و در تماس با وسايلي که به خون و ترشحات بيمار قبلي وجود داشته، قرار گيرند دو نکته بسيار مهم در شناسايي بيمار شدن آنها است که بايد مورد توجه قرار گيرد.

وي با بيان اينکه پيشگيري مهم‌ترين و اصلي ترين راهکار براي جلوگيري از بروز ابولا است، افزود: با مديريت صحيح و به موقع بيماران، اطلاع دادن به مرکز بيماري هاي واگيردار و تحت نظر داشتن آنها، پوشش مناسب افرادي که در ارتباط با بيماران هستند به خصوص پرسنل بيمارستان مي‌توانيم از گسترش بيماري جلوگيري کنيم.
اين متخصص بيماري‌هاي عفوني دوره كمون بيماري را از 2 تا 21 روز متغير دانست و در پايان خاطر نشان كرد: مبتلايان با بروز علايمي مانند تب، سردرد، اسهال، استفراغ و خونريزي در يک ماه بعد از تاريخ مراجعه به پزشک بايد براي کنترل و بهبود وضعيت بيماري و محدود کردن علايم به مراکز درماني مراجعه کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
سخت است حرفت را نفهمند سخت تر این است که حرفت را اشتباهی بفهمند حالا میفهمم که خدا چه زجری میکشد وقتی این همه آدم حرفش را که نفهمیده اند هیچ اشتباهی هم فهمیده اند. دکترعلی شریعتی