جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۸ ارديبهشت ۱۳۹۷ / ۱۰:۴۱
کد مطلب: 44123
۰

ارتباط «سندروم پاهای بیقرار» با تغییرات در مغز

ارتباط «سندروم پاهای بیقرار» با تغییرات در مغز
میگنا: افراد مبتلا به سندروم پاهای بیقرار دچار احساس ناراحتی در پاها شده و به سختی قادر به حرکت آنها خواهند بود. این عارضه معمولا شب ها اتفاق افتاده و می تواند خواب را تحت تاثیر قرار دهد. به گفته محققان، ورزش و مصرف مکمل های آهن می تواند به کاهش این علائم کمک کنند. داروهای نیز برای موارد بسیار جدی این سندروم وجود دارد اما مصرف طولانی مدت آنها دارای عوارض جانبی قابل توجهی است.

در مطالعه جدید، اسکن مغزی بر روی ۲۸ فرد مبتلا به حالت شدید این سندروم انجام شد و آنها با گروه کنترل متشکل از ۵۱ نفر بدون این اختلال مقایسه شدند. اسکن مغزی این افراد مبتلا به سندروم پاهای بیقرار نشان داد که ضخامت بافت در قشر سوماتوسنسوری آنان به طور میانگین ۷.۵ درصد کمتر از افراد عادی بود.

این قشر مغز مسئول پردازش احساساتی نظیر لامسه، درد، حرکت، مکان یابی و دما است. همچنین محققان دریافتند افراد مبتلا به سندروم پاهای بیقرار در قسمتی از مغز که الیاف عصبی به دو طرف مغز متصل می شوند، کاهش وجود دارد.

«بایئونگ یول لی»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه مینه سوتا، در این باره می گوید: «به نظر می رسد این تغییرات ساختاری نشان می دهد که علائم سندروم پاهای بیقرار ناشی از تغییرات منحصربه فردی در مغز هستند و همین مسئله راهکار جدیدی برای تمرکز بر فهم سندروم و درمان های احتمالی آن خواهد بود.»
به گفته محققان، این نتایج نشان می دهد که علائم سندروم پاهای بیقرار ممکن است ناشی از بروز مشکلات در سایر بخش های سیستم حسی باشد.
مرجع : خبرگزاري مهر
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
تونل هابه ما آموختند که حتی دردل سنگ هم راهی برای عبور هست، تونل ها راست میگویند ؛ راه است ، حتی از دلِ سنگ! " آنجا كه راه نیست ، خداوند راه را می گشاید... "