جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
پنجشنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ / ۱۳:۱۳
کد مطلب: 44477
۴

با بیمارانی که عشق جمع آوری ونگهداری زباله دارند چه باید کرد؟

با بیمارانی که عشق جمع آوری ونگهداری زباله دارند چه باید کرد؟
میگنا- دکتر مجید ابهری در این یادداشت می نویسد: افراد مبتلا به سندروم مسی دچار اختلال در ارزش‌گذاری هستند، ارزش اشیاء برای این افراد مهم نیست و در واقع همه چیز برایشان باارزش است و به همین علت هیچ چیز را دور نریخته و کوهی از زباله دارند. افراد متبلا به سندروم عاشق زباله از حالات خود شرمگین بوده و به دلیل عدم برقراری ارتباط با دیگران منزوی می‌شوند،‌ در نظریه‌های روانپزشکی این بیماری را ناشی از اختلال در کارکرد مغز و در روان درمانی آن را ناشی از گرفتاری در تله‌های زندگی یا طرحواره می‌دانند.

اگر در دوران جنینی و بعد از تولد کودک دچار دلبستگی ناایمن یا احساس از دست دادن یا فقدان یک عزیز شده و این ترس از دست دادن در او باقی بماند و از طرف دیگر در ارزش‌گذاری نیز دچار اختلال شود نمی‌تواند تفاوت میان از دست دادن یک عزیز و اشیاء را درک کند و به همین دلیل دور انداختن اشیاء نیز می‌تواند در آنها حس از دست دادن را ایجاد کند.

ابتلا به این بیماری سن خاصی نداشته و به صورت تدریجی رخ‌ داده و با گذشت زمان افزایش می‌یابد، این بیماری بسیار پیچیده بوده و اطرافیان دیر متوجه آن می‌شوند یعنی زمانی که فرد در رفتار خود غرق شده است، هرقدر سن فرد افزایش یابد، وی در رفتار خود بیشتر غرق شد و توان مقابله فرد با آن کاهش می‌یابد در نتیجه در سنین پیری شناسایی این بیماری بیشتر رخ می‌دهد.

حس از دست دادن، اضطراب و افسردگی را رقم می‌زند زیرا این افراد با اشیائی که جمع می‌کنند ارتباط عاطفی برقرار می‌کنند، از سوی دیگر محیط آلوده‌ای که این افراد ایجاد می‌کنند باعث بروز بیماری‌های جسمی در آنها می‌شود به نحوی که معمولا اطرافیان از بوی بدی که در خانه آنها وجود دارد به وجود لاشه حیوان یا انسان در محل زندگی آنها شک کرده و پس از تماس با دستگاه‌های مربوطه علت واقعی بوی بد در منازل این افراد که درواقع همان وجود زباله است مشخص می‌شود.

برای اختلال وسواس جمع‌آوری باید از روش‌های درمان وسواس استفاده کرد اما برای درمان اختلال سندروم مسی باید در کنار دارو درمانی زیر نظر روانپزشک از روش روان‌درمانی طرحواره‌درمانی استفاده کرد که طی آن روانشناس ضربه‌هایی که فرد در کودکی خورده است را درمان کرده و حس ترس از دست دادن را در آنها درمان می‌کند.
مرجع : ایسکانیوز
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی هست که بتواند قلبی را بشکند. پس مراقب حرف هایتان باشید.