دوشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 29 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۲ / ۰۸:۴۵
کد مطلب: 19959
۰
۱

فرزندانم با من مشورت نمي کنند

فرزندانم با من مشورت نمي کنند
با سلامت خدمت شما پدر گرانقدر.
در سوال شما اطلاعات کمي مطرح شده بود لازم بود در ابتدا به اين سوال پاسخ مي داديد که آيا قبلا فرزندان تان با شما و مادرشان مشورت مي کردند و به تازگي اين رابطه وضعيت متفاوتي پيدا کرده است يا هميشه اين گونه بوده اند؟
با اين همه ذکر چند نکته اساسي لازم است:
الف- انسان در مسير زندگي، مراحل رشد متفاوتي را پشت سر مي گذارد که در هر مرحله به لحاظ روحي، جسمي، توانمندي ها، نيازها و... تفاوت هايي با مراحل قبل و بعد پيدا مي کند. فرزندان شما در حال خروج از دوره حساس بلوغ و نوجواني و ورود به مرحله جواني و بزرگسالي هستند. در اين دوره انتظار داريم افراد در پي استقلال نسبي از خانواده و ورود به اجتماع و هدف گذاري هاي جديد و بلندمدت براي دوره بزرگسالي باشند به همين خاطر ممکن است در خانه احساس تنهايي و درک نشدن اتفاق بيفتد.

ب- گاهي اوقات علت اين که ديگران تمايلي ندارند با ما گفت وگو کنند، نحوه مديريت ما در آن گفت و گو است به اين معنا که ممکن است ما شنونده خوبي براي مسائل فرد مقابل نبوده ايم به عبارتي از نصيحت کردن، مقايسه کردن، انتقاد کردن، بازجويي کردن و... براي گفت وگو بهره برده ايم و باعث از بين رفتن جاده ارتباطي شده ايم خوب است بدانيم همواره براي اين که ارتباط موثري داشته باشيم بايد قدرتمند باشيم و منظور از قدرت «دوست داشتني بودن» و «مورد تاييد بودن» ماست و گاهي اين قدرت را به خاطر نبود مديريت رابطه از دست مي دهيم.

ج- شايد بد نباشد که اين نکته هم مطرح شود: مردها به گفت وگو به عنوان وسيله اي براي رد و بدل اطلاعات و حل مشکل نگاه مي کنند و زنان به عنوان ابزاري براي صميميت؛ ديگر اين که به طور کل مردها نياز و توانايي کمتري براي حرف زدن دارند. به شما پدر عزيز پيشنهاد مي کنم فرزندانتان را براي ارتباط بيشتر تحت فشار نگذاريد چون موجب دوري بيشتر مي شود، اما نکات خود را مطرح کنيد و از آن ها بخواهيد به آن چه گفتيد فکر کنند و بعد تصميم بگيرند تا احساس کنند آزاد هستند، در اين شرايط احتمال بيشتري وجود دارد که آن ها از نظرات شما استفاده کنند.
مشاور: مريم اسودي / خراسان
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

شهریار
Iran, Islamic Republic of
سلام ازنظرروحی درشرایط بدی به سرمیبرم.گاهی اوقات غمگین غمگینم!گاهی گیج ومنگ وبی احساسم!وگاهی کمی خوبم!ازعهده انجام درست کارهایم برنمی آیم.نه والد خوبی هستم نه همسرخوبی نه کارمندخوبی نه بنده خوبی خلاصه کلام نه انسان خوبی!احساس خستگی مفرطی وجودم را فراگرفته!تصمیم ندارم خودکشی کنم ولی بیش از اندازه به خودکشی فکرمیکنم!گاهی می اندیشم میتوانم خودراآتش بزنم یاازبلندی پرت کنم ویادریک سانحه رانندگی بمیرم!البته اخیرابخاطروابستگی فرزندکوچکم به خودم قول داده ام دیگربه خودکشی فکر نکنم بااینهمه بازدراین رابطه افکاری به ذهنم میرسد.میدانم به کمک نیازدارم امانمیدانم به کمک چه کسی.اخیرابه یکی ازاساتیدم اعتمادکرده وطلب کمک کردم اماایشان دربرابردرخواستم سکوت کردندباخودفکرکردم اگرقابل درمان بودم به من کمک میکردندچون مشاورقابلی هستندپس من یادرخوردرمان نبودم ویااصولادرمان شدنی نبودم!راستش این احساس که خدامن رابرای تحقیرشدن خلق کرده لحظه ای رهایم نمیکندتامیام باافکارم بجنگم همین احساس به من اجازه حرکت باانگیزه وتوام باشادی رانمی دهد!اصولا بنده خدامیتواندبه آدمی که خداآنراطردکرده کمک کند؟لطفااگرراهی وجودداردکه من شادبودن راتجربه کنم ویااحساس صمیمیت باخداراویارهایی ازاین احساس ناامیدی گیجی غمگینی ویااین بی حوصلگی کسالت آوررا!راهنماییم کنید.شماآخرین تیری هستیدکه درترکش دارم برای رهایی ازاین وضعییت اسفبار!موفق باشید.


----------------------

ممنون از اعتماد شما برادر ارجمند . همین که به مشکلات خود بینش و آگاهی دارید و وضعیت خود را سبک و سنگین می کنیدبسیار امیدوار کننده است . ولی این موارد حتما با مشاوره حضوری قابل حل شدن است . لطفا با مرکز مشاوره آموزش و پرورش در محل زندگی خود تلفنی یا حضورا تماس بگیرید و وقت بگیرید .مطمئنا نتیجه خواهیید گرفت . شما تنها نیستید دوست عزیز
توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس
بهترین نوع جدایی از روان‌درمانگر چیست؟
چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
از آدمهای حسود؛ متنفر نباشید، دلیل حسادت آنها این است که فکر می کنند شما از آنها بهتر هستید... پائولو کوئلیو