جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
جمعه ۱۳ تير ۱۳۹۳ / ۱۴:۰۹
کد مطلب: 25798
۰
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی

استخدام بومی نیرو با هیئت امنایی شدن آموزش و پرورش

ابوالقاسم خسروی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص طرح هیئت امنایی کردن آموزش و پرورش گفت: چند سالی است که این طرح در وزارت علوم اجرا می شود و اجرای این طرح در آموزش و پرورش هم می تواند آثار مثبتی داشته باشد.

وی در ادامه افزود: نماینده های مجلس طرحی با عنوان هیئت امنایی کردن آموزش و پرورش ارائه کردند که این طرح در مرحله اول در کمیسیون آموزش و تحقیقات بررسی شد و در سفری که اعضای هیئت به همراه تعدادی از کارشناسان آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات به استان اردبیل داشتند این طرح مورد بررسی های اولیه قرار گرفت.

خسروی در ادامه به تشریح آثار مثبت این طرح در آموزش و پرورش پرداخت تصریح کرد: زمانی که آموزش و پرورش به صورت هیئت امنایی اداره شود هر استان اعتبارات خود آگاهی پیدا کند بنابراین هیئت در هر استان با برنامه ریزی و نظارت دقیق می تواند در نحوه هزینه های صرفه جویی داشته باشد و در همین حال اعتبارات هر استان مشخص و معلوم می گردد.

وی در اداره با اشاره به مخالفین طرح هیئت امنا در کمیسیون آموزش و پرورش گفت: بعضی از اعضای کمیسیون آموزش و پرورش و نمایندگان مجلس استنباطشان این است که این طرح در وزارت علوم اشکالات و ایراداتی همراه است و موافقین طرح هیئت امنا در آموزش و پرورش معتقدند که اشکالات این طرح در وزارت علوم باید مورد بررسی و رفع قرار گیرد و به دلیل نکات مثبتی در آموزش و پرورش اجرا شود.

خسروی همچنین اظهارداشت: چنانچه آموزش و پرورش به صورت هیئت امنایی اداره شود جذب و استخدام نیرو در هر استان و منطقه بومی می شود این طرح دو سه هفته در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار می گیرد و در صورت کسب رای اکثریت اعضای کمیسیون در صحن علنی مجلس تقدیم هیئت رئیسه می شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: از همکاران فرهنگی تقاضا دارم نظرات خود را در خصوص این طرح از طریق مکاتبه یا سایت به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارائه دهند .
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
چه سكوتی دنیا را فرا می‌گرفت اگر هركس به اندازه عملش صحبت می‌كرد