جمعه ۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 26 Apr 2024
تاریخ انتشار :
شنبه ۲۶ مهر ۱۳۹۳ / ۱۸:۴۶
کد مطلب: 27386
۰

بهترین ساعات روز برای ورزش

بهترین ساعات روز برای ورزش
ناشتا ورزش کردن به مدت 30 تا 45 دقیقه و با فعالیت شدید کاهش وزن را آسان‌تر می‌کند. اگر فردی نخواهد با شکم خالی از خانه خارج شود و به ورزش بپردازد، می‌تواند پیش از خروج​ یک صبحانه بسیار سبک بخورد؛ صبحانه‌ای که می تواند انرژی لازم برای فعالیت‌های جسمی را فراهم آورد.


متخصصان معتقدند بهترین زمان برای ورزش بین ساعت 6 تا 8 صبح است. در این زمان، کورتیزول، هورمون استرس در بالاترین سطح خود قرار دارد.

این هورمون باعث سوخت و ساز چربی‌ها و کربوهیدرات‌ها می‌شود و آنها را به انرژی تبدیل می‌کند که در حین انجام فعالیت ورزشی به مصرف می‌رسد.

علاوه بر این، ورزشکارانی که صبح را انتخاب می کنند، خواب بهتری نیز دارند. محققان دانشگاه کارولینای شمالی اثبات کرده‌اند​ انجام فعالیت‌های ورزشی در صبح، کیفیت خواب را بهبود می‌بخشد.

امتیاز دیگری که برای ورزش صبحگاهی بیان می شود، کاهش اشتها ​طی روز است. به این ترتیب، فرد در طول روز تمایل کمتری به هرزه‌خوری خواهد داشت!

ورزش بعدازظهر برای تنظیم ساعت بدن

بنابر نتایج مطالعه دانشگاه کارولینا، تمرین‌های ورزشی عصرگاهی به بازگرداندن تعادل شبانه‌روزی (توالی روز ـ شب) کمک می‌کند. بر هم خوردن تعادل زمانی و مختل شدن ساعت بیولوژیک بدن ممکن است باعث بروز بیماری‌ها و عوارض متعددی از جمله دیابت، چاقی مفرط، از دست دادن حافظه و اختلالات خلقی شود.

ورزش شبانه و آرامش

ورزش در ساعات پایانی بعدازظهر، به از میان رفتن تنش‌های انباشته‌شده در طول روز کمک می‌کند. به اعتقاد متخصصان دانشگاه آمریکایی، انجام فعالیت‌های بدنی پس از کار و اگر ممکن باشد بین ساعات 5 تا 7 بعدازظهر می‌توان شدیدترین تمرین‌ها را انجام داد؛ زیرا در این زمان، دمای بدن در بالاترین درجه خود قرار دارد و عملکرد فرد ممکن است بیشتر از توانایی عادی او باشد. اما انجام فعالیت‌های ورزشی سنگین از ساعت 7 به بعد به‌هیچ‌وجه توصیه نمی‌شود، زیرا افزایش دمای بدن مانع از خواب راحت شبانه می‌شود.

منبع: لوموند

نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
زندگی آنقدر ابدی نیست که هر روز بتوان مهربان بودن را به فردا موکول کرد