شنبه ۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 27 Apr 2024
تاریخ انتشار :
سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۴:۳۱
کد مطلب: 26453
۰

ساخت بافت سه بعدی شبیه مغز/ درمان اختلالات مغزی

به گزارش مهر، محققان دانشگاه تافتس در ایالت ماساچوست امریکا موفق به تولید بافت سه بعدی شبیه به بافت مغزی شده اند که عملکرد مغز را بازیابی کرده و می تواند در درمان بسیاری از بیماری هایی که به دلیل عدم عملکرد نامناسب مغز رخ می دهد، راهگشا باشد.


این تحقیق در مرحله آزمایشگاهی با بهبود عملکرد ساختار مغزی موش ها پاسخ داده شد. محققان تاکنون موفقیت هایی را در بافت های مصنوعی به دست آورده بودند اما در بافت های مغزی و به دلیل فعالیت های پیچیده ای که بین سلول های مغزی وجود داشت، این مطالعه و تولید بافت مغزی با مشکلات بسیاری مواجه بود.
دیوید کاپلان، یکی از محققان این پروژه می گوید: "با این روش می توان سازه‌های بافتی تولید کرد که بسیار شبیه ترکیب سلولی موجود در مغز هستند. در این تحقیق از داربست های سوراخ داری از پروتئین و لایه های ژل نرم کلاژن استفاده شد. ویژگی اصلی داربست ها را می توان در تجزیه پذیری، شکل پذیری بالا و عدم واکنش سیستم ایمنی به آن دانست. با کمک این روش می توان بسیاری از آسیب های مغزی، آسیب سلولی یا سایر بیماری ها را دنبال و درمان کرد و راهی برای توسعه درمان بیماری های مغزی یافت که سالانه افراد زیادی را به کام مرگ می کشاند."
 کاپلان در ادامه گفت : "تشخیص و دست یابی به عملکرد مغز و همینطور طول عمر بافت های مغزی می تواند راه حلی برای درمان اختلالات مغزی باشد. این تحقیقات به معنای بررسی سریع بیماری های عصبی است که در سایر روش ها نه تنها زمان بر بودند بلکه به طور یقین نیز نمی شد در رابطه با آنها صحبت کرد. اما این بافت حاوی مجموعه متنوعی از سلول‌های مغزی است که می‌توان از آنها برای مطالعه چگونگی شکل گیری ارتباطات یا اختلالات سلولی استفاده کرد." پیش از این نیز محققان در تلاش بودند تا سلول های عصبی را در محیط سه بعدی تولید کنند.
نام شما

آدرس ايميل شما
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود
  • نظرات پس از تأیید مدير حداكثر ظرف 24 ساعت آينده منتشر می‌شود

چطور از مردها تعریف کنیم؟
ایجاد هر خاطره جدید به مغز آسیب می‌زند!
مطالعه نشانگر عصبی بالقوه برای آسیب اجتماعی در اختلالات روانی را نشان می دهد!
۱۰ شگرد رسانه‌ای برای اثرگذاری بر باورهای مخاطب
پنج اقدامی که والدین باید در مواجهه با کودکان کابوس زده انجام دهند!
«آلیس در سرزمین عجایب»؛ اختلال روانی عجیب
سندروم مسأله با پدر / آسیب‌های بی‌مهری پدران به دختران
روانشناسی که دنیای سرمایه گذاری را ۱۸۰ درجه تغییر داد
چرا گاهی نمی‌توان بخشید و فراموش کرد؟!
مغز چطور خاطرات ماندگار می‌سازد؟
روانشناسی جمع‌آوری اشیا و یا کلکسیونر شدن
دربارۀ تاثیرات عجیب «ترس از پشیمانی»
ميزان هوش، با توانايى تغيير كردن، اندازه گيرى ميشود. آلبرت انشتين